Château Chambrun Le Bourg 2018

Frankrig
Frankrig
Bordeaux
Lalande-de-Pomerol
 • René Langdahl
  2018
  2018
  94 Point

Ganske enkelt det bedste af det bedste i Lalande-de-Pomerol. En vin der sagtens kan tage kampen op mod bedste topvine i Pomerol.

Læs mere
 • René Langdahl
  2018
  2018
  94 Point

Ganske enkelt det bedste af det bedste i Lalande-de-Pomerol. En vin der sagtens kan tage kampen op mod bedste topvine i Pomerol.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Le Bourg 2018
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 1.795 kr.

  1.195
  kr. /stk
  Spar i alt 1.800 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Lam
  Okse
  Ost
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Urter

  Urter

  Vanilje

  Vanilje

  Druer
  Merlot

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Le Bourg er den fineste parcel på Château Chambrun og beliggende blot 500 meter fra Château Petrus.  Udbyttet på Le Bourg holdes meget lavt for maksimal intensitet og balance I druerne. Efter høsten sorteres druerne nænsomt, og i et godt år bliver det til kun seks fade, hvilket svarer til 1800 flasker. Gæring sker som altid på Château Chambrun ved det naturlige gær, og vinen er efterfølgende lagret 24 måneder i nye franske egetræsfade. Ingen klaring eller filtrering ved aftapning.

  I glasset vælter det op med flotte klassiske Pomerol nuancer fra de fineste adresser. Duften er pakket med nuancer af lakrids, sorte trøfler, blomme, blåbær, liljer og nyristede kaffebønner.På tungen er vinen både potent og silkeblød på samme tid.  Det er Merlot, når det er absolut bedst. Vinen har ganske enkelt det luksuriøse udtryk som man kun finder i de bedste vine fra Pomerol eller Saint-Emilion.

  Desværre er vinen uhyrer sjælden og skulle man være så heldig at have en flaske, så anbefaler vi at give vinen en god time I en karaffel før servering ved 15-16 grader. Vinen kan uden problemer gemmes op til 50 år fra frigivelse.  En ny kultvin fra Bordeaux er født.

  Læs hele beskrivelsen
  H-Moncets fr_Edit.jpg
  Produceret af Château Moncets & Chambrun
  Château Moncets og Château Chambrun er kommet under samme nye ejerskab indenfor de sidst 10 år. I front for det nye hold står General Manager Julien Noël og kældermesteren Bruno Chaminade. Her tages Lalande-de-Pomerol til nye højder og ikke mindst stile.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt