Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Chokolade
Grill og barbecue
Kalv
Mørkt fjerkræ
Okse
Ost
Smagsnoter
Læder
Hindbær
Blomme
Jordbær
Tørrede urter
Blåbær
Chokolade
Tobak
Sort peber
Druer
Grenache
Syrah
Mourvèdre
Eksperternes vurdering
Beskrivelse
Dyb, dyb rubinrød vin, der er både afrundet og har enorm finesse. Klar og parat til at åbne og nyde nu, men kan du vente 8 – 10 år, kan vinen også. Er man til fransk i det hele taget, er her den perfekte "coq au vin"-vin og den oplagte ledsager til en seriøs chokoladedessert! Vinen er primært lavet på Grenache og en smule Syrah og Mourvèdre. Druerne kommer fra gamle vinstokke plantet på en stenet undergrund, der under den bagende sol opsamler varme til de kølige nattetimer. Vinen har lagret 18 måneder i 2-3 år gamle egetræsfade.
Læs hele beskrivelsen
Produceret af Mousset-Barrot
Mousset-Barrot er et rigtigt familieforetagende. Ejerne i dag er 3. generation og hedder Catherine Mousset og Robert Barrot. Men det er to kvinder, døtrene Gaelle og Amélie, der driver domainet. Gaelle holder styr på vinmarkerne og Amélie har ansvar for administration, salg og markedsføring. Gaelles mand Frédéric Maillet står for vinene, når de er på kælderstadie.