Château Les Moutins Bordeaux Rouge 2020
Saftig, kraftfuld og dejlig blød. Her får du klassisk smag af Bordeaux med dybde og smagsintensitet i umiddelbar, imødekommende stil.
Læs mereSaftig, kraftfuld og dejlig blød. Her får du klassisk smag af Bordeaux med dybde og smagsintensitet i umiddelbar, imødekommende stil.
Læs merepris

Før 99 kr.

Kirsebær

Blomme

Chokolade

Urter

Vanilje

Solbær

Cedertræ

Krydderier

Grafit

Eksperternes vurdering
Beskrivelse
Château les Moutins i Bordeaux
Det er vist kun i Bordeaux, at de lokale vinbønder glemmer at hæve priserne. Her kan man endnu finde utrolige kvaliteter til venlige priser. Det saftige, kraftfulde og dejligt bløde blend fra Château les Moutins er bestemt ingen undtagelse. Her får du den klassiske smag af Bordeaux med dybde og smagsintensitet i en umiddelbar, imødekommende stil.
Ejet af Gueridon-familien
Vinslottet Château les Moutins har siden 1995 været ejet af Gueridon-familien, der kendes for vinslottet Haut Pougnan, som de har drevet i generation efter generation siden 1852. Jordbunden er rig på ler og kalk, hvilket er med til at skabe frugtrige, strukturerede vine med indbydende aromaer af fuldmodne, mørke kirsebær, solbær og blommer. For at bevare den saftige frugt vinificeres vinene i temperaturregulerede rustfri ståltanke og cementkar.
Silkeblød med god struktur
Château les Moutins er tæt og mørk i farven og byder i smagen på både saft og kraft. Næsen er pakket med røde bær og blommer, cedertræ og vanillenoter. Vinen er skabt på et blend af 80 % Merlot og 20 % Cabernet Sauvignon. Merlot-druen giver vinen et silkeblødt præg, mens Cabernet Sauvignon-druen har bidraget med fin kompleksitet og dybde i smagen. Rent ud sagt: Et fund til prisen! Vinen fås kun i begrænsede mængder, og når vi taler Bordeaux: Ret beskedne mængder.
Perfekt til charcuteri
Château les Moutins er klassisk Bordeaux – og i en utrolig imødekommende stil. Det gør vinen til en særdeles oplagt ledsager til vinterhalvårets gode simreretter med f.eks. lam eller kalv. Vinen gør sig også godt til lettere anretninger med kraftige oste, charcuteri og andre delikatesser.