Clos Du Moulin Aux Moines Bourgogne Rouge - Clos de la Perrière - Magnum 2018

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Beaune

Kompleks og dyb Bourgogne Rouge i magnumflaske og indpakket i flot trælasse. Elegant og letløbende vin med imponerende længde, skovbær, hindbær og sød lakrids.

Læs mere

Kompleks og dyb Bourgogne Rouge i magnumflaske og indpakket i flot trælasse. Elegant og letløbende vin med imponerende længde, skovbær, hindbær og sød lakrids.

Læs mere
  • Ecological
Bourgogne Rouge - Clos de la Perrière - Magnum 2018
979
kr. /stk
Passer godt til
Gris
Lam
Lyst fjerkræ
Mørkt fjerkræ
Vildt

Beskrivelse

Usædvanlig seriøs Bourgogne Rouge fra Moulin aux Moines lille monopol-mark Clos de la Perrière leveret i magnumflaske og indpakket enkeltvis i flot trækasse. Clos de la Perrière er beliggende i Corpeau på grænsen mellem Puligny-Montrachet og Chassagne-Montrachet, hvor der jo historisk set faktisk er blevet dyrket mere Pinot Noir end Chardonnay. Marken blev genplantet i 1970’erne og er siden 2008 blevet dyrket økologisk (certificeret) og biodynamisk siden 2016. Som altid hos Moulin aux Moines, så er vinene gæret ved den naturlige gær, brugen af nyt fad er begrænset til 5-10 % og generelt hersker her en ’hands-off’ tilgang i kælderen. Fantastisk flot nærmest transparent granatrød farve i glasset. I duften fornemmer man, at her er tale om en kompleks og dyb vin. Det vælter op af glasset med bl.a. skovbær, hindbær, sød lakrids, te, appelsinskal og fin, sød tobak. Første indtryk på tungen er elegance og en letløbende vin, men vinens intensitet og dybde kommer snigende, og især eftersmagens længde er imponerende for blot en Bourgogne Rouge. Her får du en rød Bourgogne når den er bedst og et fantastisk match til f.eks. fjerkræ eller gris, gerne serveret med svampe og intense saucer. Kan på magnumflaske som her, gemmes op 15 år fra høståret. Kan med fordel iltes en time før servering ved 13-14 grader.

Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt