Clos Du Moulin Aux Moines Pommard 2019

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Beaune

En vin, der virkelig viser, at der i Pommard også kan laves elegante og saftige vine. Druerne kommer fra tre parceller højt oppe på skråningen i Pommard.

Læs mere

En vin, der virkelig viser, at der i Pommard også kan laves elegante og saftige vine. Druerne kommer fra tre parceller højt oppe på skråningen i Pommard.

Læs mere
  • Ecological
Pommard 2019
445
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Mørkt fjerkræ
Vildt

Beskrivelse

En vin, der virkelig viser, at der i Pommard også kan laves elegante og saftige vine. Druerne kommer fra tre parceller højt oppe på skråningen i Pommard - Les Vaumuriens, Les Vignots og La Croix. Stokkene er mellem 25 og 70 år gamle. Har været dyrket økologisk (certificeret) siden 2008 og biodynamisk siden 2016. Som altid hos Moulin aux Moines, så er vinene gæret ved den naturlige gær, ca. 40% ’whole cluster’, blot 5-10% nye fade, og generelt hersker her en ’hands-off’ tilgang i kælderen. Ingen brug af SO2 før meget lidt ved flaskning. Fantastisk flot nærmest transparent granatrød farve i glasset. I duften fornemmer man, at her er en levende vin. Det vælter op af glasset med de fineste røde bær, skovbær, hindbær, jordbær, sød lakrids, te, appelsinskal og fin, sød tobak. Første indtryk på tungen er elegance og en letløbende vin, men vinens intensitet og dybde kommer snigende, og især eftersmagens længde er imponerende for ”blot” en Village-vin. Stor, rød Bourgogne, hvis man er til levende vin, der er intens, men løber let på tungen, og som vil være et fantastisk match til f.eks. mørkt fjerkræ serveret med morkler og en intens mørk sauce eller vildt serveret med tyttebær. Kan med fordel lige iltes ½ time før servering ved 13-14 grader og kan gemmes op til 15 år fra høståret.
Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt