Coppo Barbera d'Asti - Pomorosso 2017

Italien
Italien
Piemonte
Nizza

Rankt struktureret med en overflod af nuancerede og indsmigrende, frugtrige lag. En nydelse af de sjældne.

Læs mere

Rankt struktureret med en overflod af nuancerede og indsmigrende, frugtrige lag. En nydelse af de sjældne.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Barbera d'Asti - Pomorosso 2017
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 409 kr.

  369
  kr. /stk
  Spar i alt 120 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Italiensk mad
  Kalv
  Ost
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Lakrids

  Lakrids

  Brombær

  Brombær

  Urter

  Urter

  Blåbær

  Blåbær

  Druer
  Barbera

  Beskrivelse

  Pomorosso er Coppos berømte Barbera-sværvægter. Vinen har fået sit navn efter det røde æbletræ der står på toppen af bakken ved vinmarken. Vinen bliver kun fremstillet i de allerbedste årgange og viser hver gang nye normer for hvad denne type vin kan frembringe. Druerne er håndplukket og kommer fra tre forskellige marker i Agliano Terme hvor jordbunden består af alloviale forekomster som er meget mineralholdig og giver vinen finesse, mineralitet og flot gemmepotentiale. Vinen gennemgår maceration med skinkontakt og let overpumpning, derefter 14 måneders fadlagring. En vin der om og om igen modtager de tre eftertragtede glas i Gambero Rosso. Om end vinen er intens, er det ikke blot en muskuløs bulderbasse. Rankt struktureret med en overflod af nuancerede og indsmigrende, frugtrige lag. En nydelse af de sjældne.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Edit.jpg
  Produceret af Coppo
  Historien om Coppo er uløseligt forbundet med Piemontes transformation til et af verdens mest eftertragtede vinområder, og stærkt knyttet til udviklingen af byen Canelli, kendt som centrum for italienske mousserende vine. Det er imidlertid ikke disse vine, der har lagt alen til Coppos omdømme, der igennem fire generationer har opbygget et solidt ry som Barbera-specialist. Coppo blev etableret i 1892, men det var op igennem 1970’erne og 80’erne, da den tredje generation af Coppo-familien, de fire brødre; Piero, Gianni, Paolo og Roberto, overtog familiefirmaet, at det helt store vendepunkt indtraf, og fokus på fremstilling af top-vine blev deres egentlige mission. Med konstante gode bedømmelser i den italienske vinbibel, Gambero Rosso, må målet siges af være nået. Stilmæssigt kombinerer Coppo frugt, fylde og elegance i en imponerende indbyrdes balance, som ingen anden formår at gøre dem kunsten efter.
  Fra <a href="/sog/?q=Piemonte">piemonte</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra piemonte området i Italien
  Piemonte ligger i Nordvestitalien, ved foden af alperne, som også har givet området navnet Pie (de) Monte. Piemonte udgør sammen med Toscana det mest fornemme og eftertragtede vindistrikt i Italien med de verdensberømte vine Barolo, Babaresco og Barbera d’Alba som vin-profiler. Det er især de blå druer Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, der er rygrad for vinene fra Piemonte, og kendetegnet er generelt meget gemmepotentielle og sofistikerede vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt