De Buris Amarone della Valpolicella Classico Riserva 2008

Italien
Italien
Veneto

Eminent, tør og velstruktureret Amarone med flotte duftnoter af sød tobak, kaffe, mynte, og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret med smuk finish.

Læs mere

Eminent, tør og velstruktureret Amarone med flotte duftnoter af sød tobak, kaffe, mynte, og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret med smuk finish.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Amarone della Valpolicella Classico Riserva 2008
    Pris ved 3 stk.
    Mængdepris

    Før 2.299 kr.

    1.795
    kr. /stk
    Spar i alt 1.512 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Okse
    Ost
    Vildt
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Kanel

    Kanel

    Chokolade

    Chokolade

    Mandel

    Mandel

    Blåbær

    Blåbær

    Hindbær

    Hindbær

    Blomme

    Blomme

    Brombær

    Brombær

    Figen

    Figen

    Sort peber

    Sort peber

    Druer
    Corvina
    Corvinone
    Rondinella
    Oseleta

    Beskrivelse

    De Buris Amarone Riserva kommer fra Verona-området i unikke omgivelser tilhørende Villa De Buris, den ældste bopæl i Valpolicella-regionen. Vinen produceres i et begrænset antal flasker af Tommasi, den verdenskendte familie med over 117 års vinhistorie. En helt igennem unik Amarone, der understreger værdien af tid og erfaring. Det er en klassisk vin, lavet med følelse og passion, som dens historiske proces kræver, men også en fremtidens vin på grund af sin tidløse klassicisme. Vinen er kraftig, markant og forførende, et sandt ikon af stil og elegance. De Buris er en drøm, hvis rødder går mere end tyve år tilbage. Her købte Tommasi vinmarken La Groletta. Her findes ti hektar vinstokke, hvoraf 1.9 udelukkende er dedikeret til De Buris for at fange essensen af dette særprægede terroir. La Groletta-marken er beliggende i den højeste del af vingården og er præget af særlige jordbundsforhold præget af ler. De Buris Amarone Riserva fremstår indbydende og magtfuld i glasset. Farven er mørkgranat. Bouqueten emmer af noter af sød tobak, kaffe, mynte, røgelse, lakrids og nelliker. Smagen er kraftfuld, elegant, fløjlsagtig og velafbalanceret. Eftersmagen er fyldig, tør og ekstremt flot struktureret, og munder ud i en lang, aromatisk finish med den klassiske fine bitterhed (på italiensk amaro), som har lagt navn til vintypen Amarone. En stor, eminent og elegant vin, som passer perfekt til retter såsom vildt, rødt kød og udvalgte krydrede oste.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Tommasi - wide - 4_Edit.jpg
    Produceret af Tommasi
    Det særdeles vellykkede vinfirma Tommasi er et familieforetagende der blev grundlagt i 1902. Sammenholdet i familien er helt enestående og det er nu fjerde generation der driver Tommasi. I dag arbejder 6 fætre og kusiner sammen – hver har deres ansvarsområde, men alle større beslutninger tages i fællesskab. Tommasi er kendt for sine Valpolicella-vine og har i dag 90 ha. i dette område, men har også marker i andre områder i Veneto som f.eks. Lugana, Custoza og Bardolino. Det er værd at bemærke, at alle Tommasis vine kommer fra egne vinmarker og er ’slotsvine’. En lang række af deres vine bærer også vinmarkens navn, da alle Tommasis vine vinificeres hver for sig. I 1997 købte Tommasi-familien Poggio Al Tufo i Pitgliano, som er et provinsområde i Grosseto.
    Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
    Fra veneto området i Italien
    Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt