De Laumont Pinot Noir 2022

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc
  • Gastromand
    2021
    2021
    Bedst til prisen
  • Gastromand
    2021
    2021

Klassisk og elegant Pinot Noir fra Sydfrankrig. Smuk rød farve og en bouquet sprængfyldt med frugtige aromaer fra mørke frugter og solmodne røde bær.

Læs mere
  • Gastromand
    2021
    2021
    Bedst til prisen
  • Gastromand
    2021
    2021

Klassisk og elegant Pinot Noir fra Sydfrankrig. Smuk rød farve og en bouquet sprængfyldt med frugtige aromaer fra mørke frugter og solmodne røde bær.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Pinot Noir 2022
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 125 kr.

    59
    kr. /stk
    Spar i alt 396 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Allround
    Italiensk mad
    Vildt
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Hindbær

    Hindbær

    Svampe

    Svampe

    Nellike

    Nellike

    Vanilje

    Vanilje

    Tranebær

    Tranebær

    The

    The

    Druer
    Pinot Noir

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    De Laumont Pinot Noir

    Klassisk og elegant er to af de ord, der bedst kan beskrive denne skønne Pinot Noir De Laumont fra sydfranske Vin de Pays d'Oc. Her præsenteres druen på fornemste vis med en frugtig og floral aroma og en dyb, rød farve i glasset.

    Smuk og fløjlsblød smag

    Med De Laumont Pinot Noir får du en smuk og fløjlsblød Pinot Noir, der byder på en intens og aromatisk bouquet af mørke frugter og vilde jordbær og hindbær. Derudover vil du bemærke et strejf af blomster i næsen. Smagen forfører med mørke frugter og et hint af sort peber. Tanninerne er fløjlsbløde, strukturen fin og glat. Finishen er lang og flot. Pinot Noir-druen er kendt for sit forskellige udtryk, alt efter hvor den er dyrket. I denne Pinot Noir De Laumont viser den sig som et klassisk sydfransk eksemplar med en flot harmoni mellem rund fyldighed og mørke smage som sorte frugter samt sort peber.

    Sydfransk stil

    Druerne modnes under de solrige, sydfranske himmelstrøg og nyder godt af kølige nætter og en nærhed til Atlanterhavet, hvis salte og svalende briser sørger for at give den færdige vin en fin og delikat aroma. Jordbunden, der er både leret og sandholdig opsamler regnvand i løbet af foråret, og under de tørre somre, trækker vinstokkene vand og næring herfra. Druerne til denne Pinot Noir De Laumont er nøje udvalgt fra nogle af områdets bedste vinstokke, og for at bevare druernes friskhed, plukkes de altid om natten.

    Perfekt til nydelse

    De Laumont Pinot Noir er som skabt til nydelse. Til den livsstil, Sydfrankrig er så kendt for – tilbagelænet og med en sand evne til at tage alt det bedste, livet byder på, og få mest muligt ud af det. Nyd Pinot Noir De Laumont let afkølet til pastaretter eller vildt – eller helt, som den er. Gerne i gode venners lag.

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra pays d'oc området i Frankrig
    Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt