De Laumont Pinot Noir 2021

Frankrig
Frankrig
Vin de Pays d'Oc
 • Gastromand
  2021
  Bedst til prisen
 • Gastromand
  2021

Klassisk og elegant Pinot Noir fra Côtes de Gascogne. Smuk rød farve og en bouquet sprængfyldt med frugtige aromaer fra mørke frugter og solmodne røde bær.

Læs mere
 • Gastromand
  2021
  Bedst til prisen
 • Gastromand
  2021

Klassisk og elegant Pinot Noir fra Côtes de Gascogne. Smuk rød farve og en bouquet sprængfyldt med frugtige aromaer fra mørke frugter og solmodne røde bær.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Pinot Noir 2021
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 125 kr.

  59
  kr. /stk
  Spar i alt 396 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Allround
  Italiensk mad
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer

  100%

  Pinot Noir

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  De Laumont Pinot Noir

  Klassisk og elegant er to af de ord, der bedst kan beskrive denne skønne Pinot Noir De Laumont fra Côtes de Gascogne. Her præsenteres druen på fornemste vis med en frugtig og floral aroma og en dyb, rød farve i glasset.

  Smuk og fløjlsblød smag

  Med De Laumont Pinot Noir får du en smuk og fløjlsblød Pinot Noir, der byder på en intens og aromatisk bouquet af mørke frugter og vilde jordbær og hindbær. Derudover vil du bemærke et strejf af blomster i næsen. Smagen forfører med mørke frugter og et hint af sort peber. Tanninerne er fløjlsbløde, strukturen fin og glat. Finishen er lang og flot.

  Flot rød Côtes de Gascogne

  Pinot Noir-druen er kendt for sit forskellige udtryk, alt efter hvor den er dyrket. I denne Pinot Noir De Laumont viser den sig som en klassisk rød Côtes de Gascogne med en flot harmoni mellem rund fyldighed og mørke smage som sorte frugter samt sort peber.

  Om Gascogne

  Gascogne ligger i den franske region Midi-Pyrénées og er berømt for sine smukt bølgende bakker og stemningsfulde landsbyer fra middelalderen. Her er dyrket vin siden romertiden, da forholdene for vinstokke er optimale. Druerne modnes under de solrige, sydfranske himmelstrøg og nyder godt af kølige nætter og en nærhed til Atlanterhavet, hvis salte og svalende briser sørger for at give den færdige vin en fin og delikat aroma. Jordbunden, der er både leret og sandholdig opsamler regnvand i løbet af foråret, og under de tørre somre, trækker vinstokkene vand og næring herfra.

  Druerne til denne Pinot Noir De Laumont er nøje udvalgt fra nogle af områdets bedste vinstokke, og for at bevare druernes friskhed, plukkes de altid om natten.

  Perfekt til nydelse

  De Laumont Pinot Noir er som skabt til nydelse. Til den livsstil, Gascogne er så kendt for – tilbagelænet og med en sand evne til at tage alt det bedste, livet byder på, og få mest muligt ud af det. Nyd Pinot Noir De Laumont let afkølet til pastaretter eller vildt – eller helt, som den er. Gerne i gode venners lag.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Vin de Pays d'Oc">vin de pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra vin de pays d'oc området i Frankrig
  Navnet Gascogne stammer fra det italienske Vascones, som romerne kaldte baskerne, så noget tyder på, at den historiske provins i det sydvestlige Frankrig har været under romersk indflydelse. Og området ér hovedsageligt beboet af baskere og omfatter departementerne Landes, Gers og Hautes-Pyrénées samt dele af Pyrénées-Atlantiques, Lot-et-Garonne, Tarn-et-Garonne, Haute-Garonne, Gironde og Ariège. Gascogne er kendt for udtrykket "douceur de vivre" (livets sødme), og er især berømt for den berømte franske gåselever, Foie Gras og brandyen Armagnac.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt