Di Sipio Montepulciano d'Abruzzo Riserva 2012

Italien
Italien
Abruzzo

Flot vifte af røde bær, krydderier og tørret frugt, med underliggende påmindelser om vanille, kakao og sort peber. En oplagt ledsager til alle tænkelige kødretter.

Læs mere

Flot vifte af røde bær, krydderier og tørret frugt, med underliggende påmindelser om vanille, kakao og sort peber. En oplagt ledsager til alle tænkelige kødretter.

Læs mere
  Montepulciano d'Abruzzo Riserva 2012
  255
  kr. /stk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Italiensk mad
  Kalv
  Mørkt fjerkræ
  Okse

  Beskrivelse

  Selvom Montepulciano kan lede tankerne mod Toscana, og ofte forveksles med Sangiovese, så er den helt sin egen. Montepulciano modner sent, hvorfor den trives bedst i den sydlige del af støvlelandet. Den virile drue giver typisk farvemættede vine med høj alkohol, men kvaliteterne kan svinger meget fra producent til producent. Di Sipios Montepulciano d’Abruzzo Riseva ligger dog i toppen af kvalitetspyramiden. Vinens farve er ganske mættet som følge af lang maceration med skindkontakt. Den har gæret i rustfriståltanke, og efterfølgende lagret i egefade inden aftapning på flaske. Di Sipios Montepulciano d’Abruzzo Riseva domineres af røde bær, krydderier og tørret frugt, med underliggende påmindelser om vanilje, kakao og sort peber. En grandios vin der fortjener de bedste kødretter.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Abruzzo">abruzzo</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra abruzzo området i Italien
  Region hørende til midt-Italien om end mest er forbundet med Syditalien. Ca. 30.000 ha. stort område ved Adriaterhavskysten. Bjergkæden Apenninerne løber gennem Abruzzo, og når her sine højeste punkter. Abruzzo er Italiens 5. største vinproducerende region som udgøres af vin hovedsalig på de italienske druer Montepulciano ( blå drue) og Trebbiano (grøn drue).

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt