Domaine Lignier-Michelot Clos de la Roche Grand Cru 2020

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Nuits

Ungdommelig, sjælden Grund Cru fra Virgile med overdådig aroma, pakket med perfekt modnede røde bær, skovbund, trøffel og sød lakrids.

Læs mere

Ungdommelig, sjælden Grund Cru fra Virgile med overdådig aroma, pakket med perfekt modnede røde bær, skovbund, trøffel og sød lakrids.

Læs mere
  Clos de la Roche Grand Cru 2020
  2.795
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Lam
  Lyst fjerkræ
  Mørkt fjerkræ

  Beskrivelse

  En af de meget sjældne Grand Cru’er fra Virgile. Fra blot 0,30 hektar på lieu-dit Montluisants-delen af Clos de la Roche med 70 år gamle stokke. 100 % ‘whole-cluster’, gæring på det naturlige gær og lagret 18 måneder I franske egetræsfade, hvoraf en tredjedel er nye. Ingen klaring og kun let filtrering ved flaskning. Denne Grand Cru byder med det samme på en overdådig aroma, pakket med bl.a. perfekt modnede mørke bær, røde blomster, skovbund, trøffel og sød lakrids. I smagen er vinen stadig utrolig ungdommelig og præget af primært frugt og markante, men helt finkornede tanniner. Nydes vinen i sin ungdom, så bør den matches med noget lige så godt på tallerkenen, som f.eks. en svampetoast toppet med trøffel, boeuf bourguignon eller grillet lam med masser af urter. Kan gemmes minimum 30 år fra høståret.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt