Domaine Livera Gevrey-Chambertin - Clos Villages 2019

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Nuits

Dybt imponerende vin med krydderier, friskbrygget espresso båret af Pinot Noir-frugtens mørke bær, dog holdt majestætisk rank af en uforglemmelig mineralitet.

Læs mere

Dybt imponerende vin med krydderier, friskbrygget espresso båret af Pinot Noir-frugtens mørke bær, dog holdt majestætisk rank af en uforglemmelig mineralitet.

Læs mere
  Spar 22%
  Gevrey-Chambertin - Clos Villages 2019

  Før 575 kr.

  449
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Kalv
  Lam
  Nordisk køkken
  Okse
  Vildt

  Beskrivelse

  Village-marken er en såkaldt lieu-dit i Gevrey-Chambertin. Den består af seks parceller nydeligt fordelt rundt om landsbyen. Domaine Philippe Liveras parcel er en af de østlige nær de berømte 1. Cru-marker Clos Saint-Jacques og Les Cazetiers. Vinstokkene har over 60 år på bagen, og de stortrives i den kalkholdige jordbund, der tillige indeholder myriader af fossilerede østersskaller. Domaine Philippe Liveras Gevrey-Chambertin – Clos Village er en dybt imponerende vin med en wow-faktor, der er helt i top. Farven er tæt og dyb, duften præget af mørk Pinot Noir-frugt understøttet af krydderier og friskbrygget espresso. Smagen er uforglemmelig og atter båret af mørke bær, dog holdt majestætisk rank af en uforglemmelig mineralitet, og en snert af et salt element. Opholdet i egefade fornægter sig ikke, men føjer blot en ekstra dimension til det smukke helhedsindtryk. Vinen lager på 1/3 nye fade, 1/3 to år gamle fade og 1/3 tre år gamle fade.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Fleksibel og hurtig
  levering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt