Domaine Livera Gevrey-Chambertin - Clos Villages 2018

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Nuits

Dybt imponerende vin med krydderier, friskbrygget espresso båret af Pinot Noir-frugtens mørke bær, dog holdt majestætisk rank af en uforglemmelig mineralitet.

Læs mere

Dybt imponerende vin med krydderier, friskbrygget espresso båret af Pinot Noir-frugtens mørke bær, dog holdt majestætisk rank af en uforglemmelig mineralitet.

Læs mere
  • Sustainable
Gevrey-Chambertin - Clos Villages 2018
575
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Kalv
Lam
Nordisk køkken
Okse
Vildt

Beskrivelse

Village-marken er en såkaldt lieu-dit i Gevrey-Chambertin. Den består af seks parceller nydeligt fordelt rundt om landsbyen. Domaine Philippe Liveras parcel er en af de østlige nær de berømte 1. Cru-marker Clos Saint-Jacques og Les Cazetiers. Vinstokkene har over 60 år på bagen, og de stortrives i den kalkholdige jordbund, der tillige indeholder myriader af fossilerede østersskaller. Domaine Philippe Liveras Gevrey-Chambertin – Clos Village er en dybt imponerende vin med en wow-faktor, der er helt i top. Farven er tæt og dyb, duften præget af mørk Pinot Noir-frugt understøttet af krydderier og friskbrygget espresso. Smagen er uforglemmelig og atter båret af mørke bær, dog holdt majestætisk rank af en uforglemmelig mineralitet, og en snert af et salt element. Opholdet i egefade fornægter sig ikke, men føjer blot en ekstra dimension til det smukke helhedsindtryk. Vinen lager på 1/3 nye fade, 1/3 to år gamle fade og 1/3 tre år gamle fade.
Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt