Esporão Pé Tinto 2022

Portugal
Portugal
Alentejo

Let, fin, rubinrød vin - rigtig god bordvin.

Læs mere

Let, fin, rubinrød vin - rigtig god bordvin.

Læs mere
    Pé Tinto 2022
    89
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Allround
    Grill og barbecue
    Tapas
    Vegetariske retter
    Smagsnoter
    Skovbær

    Skovbær

    Skovbund

    Skovbund

    Brombær

    Brombær

    Solbær

    Solbær

    Blomme

    Blomme

    Jordbær

    Jordbær

    Kaffe

    Kaffe

    Ribs

    Ribs

    Merian

    Merian

    Kirsebær

    Kirsebær

    Hindbær

    Hindbær

    Druer
    Moreto
    Castelão
    Trincadeira

    Beskrivelse

    Portugal har altid lavet masser af vine – til dem selv. Storartede vine som både er klassificerede under områder, og en masse god bordvin – vin som klassificeres som Vinho Regional. Der kan være rigtig god grund til at vælge en Portugisisk bordvin, også for at prøve noget andet endTin de Table fra Frankrig. Pé Tinto er lavet på tre portugisiske druer Moreto, Castelão og Trincadeira. Et godt eksempel på en portugisisk bordvin er Pé Tinto frisk, ren rødvin, med fin balance mellem frugt og syre. Nyd den til lækre grillspyd, bløde oste, tærter, grove salater og braiseret svinekød.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Esporao - wide - 1_Edit.jpg
    Produceret af Esporao
    I hjertet af Alentejo-regionen ligger denne vidunderlige vingård; et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølige Atlanterhavsbriser og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Esporão koncentrerer sig udelukkende om at producere kvalitetsvine, til hverdagsbrug såvel som til særlige lejligheder, og har gjort sig bemærket ved at være et af de mest moderne vinerier i Europa. Esporão startede hele begrebet ”vinturisme” i Portugal og har desuden udmærket sig ved at være “first movers” inden for økologisk vinproduktion. Omsorg og nænsomhed for natur og miljø er fundamentet for alt arbejde med vin hos Esporão. Med sin succes og karakterstærke ideologi er Esporão to gange inden for en kortere årrække valgt som ”Company of the Year” for hele Portugal. Og så bliver Esporão kaldt for ”Alentejos Mouton-Rothschild” med henvisning til de smukke, kunstneriske etiketter. Esporãos vinfilosofi bekender sig til at producere autentiske og spændende vine dedikeret til vinentusiaster verden over.
    Fra <a href="/sog/?q=Alentejo">alentejo</a> området i <a href="/sog/?q=portugal">Portugal</a>
    Fra alentejo området i Portugal
    I hjertet af Alentejoregionen ligger denne vidunderlige vingård med navnet Esporão. Alentejo ligger mellem det solbeskinnede Algarve i syd og det grønne Nordportugal. Landskabet varierer fra store skove, enorme marker og savannelignende sletter, et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølig Atlanterhavsbrise og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Somrene er lange, tørre og meget varme. Perfekt for vindykning – vel at mærke vine hvor bundniveauet af kvalitet er meget højt.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt