Esporão Quatro Castas 2017

Portugal
Portugal
Alentejo

Imponerende frugtbombe med masser af smag. Elegant, fløjlsblød og vibrerende vin, der passer perfekt til forskellige retter med fjerkræ og kød.

Læs mere

Imponerende frugtbombe med masser af smag. Elegant, fløjlsblød og vibrerende vin, der passer perfekt til forskellige retter med fjerkræ og kød.

Læs mere
  • Sustainable
Quatro Castas 2017
159
kr. /stk
Passer godt til
Flødebaserede retter
Grill og barbecue
Lam
Mørkt fjerkræ
Nordisk køkken
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Blåbær

Blåbær

Tobak

Tobak

Hindbær

Hindbær

Læder

Læder

Blomme

Blomme

Viol

Viol

Druer
Aragonês
Alicante Bouschet
Petit Verdot
Syrah

Beskrivelse

En frugtbombe. På den gode måde. Rigtig juicy rødvin – fløjlsblød, vibrerende og elegant i al sin storhed. Nyd den til lammekølle, roastbeef – eller hvorfor ikke til en stor saftig hamburger af øko-kød og bacon fra fritgående glade grise!
Læs hele beskrivelsen
H - Esporao - wide - 1_Edit.jpg
Produceret af Esporao
I hjertet af Alentejo-regionen ligger denne vidunderlige vingård; et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølige Atlanterhavsbriser og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Esporão koncentrerer sig udelukkende om at producere kvalitetsvine, til hverdagsbrug såvel som til særlige lejligheder, og har gjort sig bemærket ved at være et af de mest moderne vinerier i Europa. Esporão startede hele begrebet ”vinturisme” i Portugal og har desuden udmærket sig ved at være “first movers” inden for økologisk vinproduktion. Omsorg og nænsomhed for natur og miljø er fundamentet for alt arbejde med vin hos Esporão. Med sin succes og karakterstærke ideologi er Esporão to gange inden for en kortere årrække valgt som ”Company of the Year” for hele Portugal. Og så bliver Esporão kaldt for ”Alentejos Mouton-Rothschild” med henvisning til de smukke, kunstneriske etiketter. Esporãos vinfilosofi bekender sig til at producere autentiske og spændende vine dedikeret til vinentusiaster verden over.
Fra <a href="/sog/?q=Alentejo">alentejo</a> området i <a href="/sog/?q=portugal">Portugal</a>
Fra alentejo området i Portugal
I hjertet af Alentejoregionen ligger denne vidunderlige vingård med navnet Esporão. Alentejo ligger mellem det solbeskinnede Algarve i syd og det grønne Nordportugal. Landskabet varierer fra store skove, enorme marker og savannelignende sletter, et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølig Atlanterhavsbrise og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Somrene er lange, tørre og meget varme. Perfekt for vindykning – vel at mærke vine hvor bundniveauet af kvalitet er meget højt.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt