Esporão Quatro Castas 2018

Portugal
Portugal
Alentejo

Imponerende frugtbombe med masser af smag. Elegant, fløjlsblød og vibrerende vin, der passer perfekt til forskellige retter med fjerkræ og kød.

Læs mere

Imponerende frugtbombe med masser af smag. Elegant, fløjlsblød og vibrerende vin, der passer perfekt til forskellige retter med fjerkræ og kød.

Læs mere
  Quatro Castas 2018
  159
  kr. /stk
  Passer godt til
  Flødebaserede retter
  Grill og barbecue
  Lam
  Mørkt fjerkræ
  Nordisk køkken
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Blåbær

  Blåbær

  Tobak

  Tobak

  Hindbær

  Hindbær

  Læder

  Læder

  Blomme

  Blomme

  Viol

  Viol

  Druer
  Aragonês
  Alicante Bouschet
  Petit Verdot
  Syrah

  Beskrivelse

  En frugtbombe. På den gode måde. Rigtig juicy rødvin – fløjlsblød, vibrerende og elegant i al sin storhed. Nyd den til lammekølle, roastbeef – eller hvorfor ikke til en stor saftig hamburger af øko-kød og bacon fra fritgående glade grise!
  Læs hele beskrivelsen
  H - Esporao - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Esporao
  I hjertet af Alentejo-regionen ligger denne vidunderlige vingård; et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølige Atlanterhavsbriser og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Esporão koncentrerer sig udelukkende om at producere kvalitetsvine, til hverdagsbrug såvel som til særlige lejligheder, og har gjort sig bemærket ved at være et af de mest moderne vinerier i Europa. Esporão startede hele begrebet ”vinturisme” i Portugal og har desuden udmærket sig ved at være “first movers” inden for økologisk vinproduktion. Omsorg og nænsomhed for natur og miljø er fundamentet for alt arbejde med vin hos Esporão. Med sin succes og karakterstærke ideologi er Esporão to gange inden for en kortere årrække valgt som ”Company of the Year” for hele Portugal. Og så bliver Esporão kaldt for ”Alentejos Mouton-Rothschild” med henvisning til de smukke, kunstneriske etiketter. Esporãos vinfilosofi bekender sig til at producere autentiske og spændende vine dedikeret til vinentusiaster verden over.
  Fra <a href="/sog/?q=Alentejo">alentejo</a> området i <a href="/sog/?q=portugal">Portugal</a>
  Fra alentejo området i Portugal
  I hjertet af Alentejoregionen ligger denne vidunderlige vingård med navnet Esporão. Alentejo ligger mellem det solbeskinnede Algarve i syd og det grønne Nordportugal. Landskabet varierer fra store skove, enorme marker og savannelignende sletter, et område som er begunstiget af hede solskinstimer i kombination med kølig Atlanterhavsbrise og i særdeleshed den vulkanske jordbund. Somrene er lange, tørre og meget varme. Perfekt for vindykning – vel at mærke vine hvor bundniveauet af kvalitet er meget højt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt