Finca Sophenia Cabernet Sauvignon - Estate Wine 2018

Argentina
Argentina
Tupungato
 • James Suckling
  2019
  92 Point
 • James Suckling
  2018
  91 Point
 • Tim Atkins
  2016
  92 Point

Elegant, blød og kraftig vin med vanille, solbær og hindbær-nuancer. Cabernet med personlighed, der både er struktureret og sødmefuldt afrundet.

Læs mere
 • James Suckling
  2019
  92 Point
 • James Suckling
  2018
  91 Point
 • Tim Atkins
  2016
  92 Point

Elegant, blød og kraftig vin med vanille, solbær og hindbær-nuancer. Cabernet med personlighed, der både er struktureret og sødmefuldt afrundet.

Læs mere
 • Sustainable
Cabernet Sauvignon - Estate Wine 2018
149
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Flødebaserede retter
Grill og barbecue
Gris
Kalv
Lam
Okse

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Høstudbyttet hos Finca Sophenia er lavere end gennemsnittet på grund af en stærkt begrænset drypvanding, grøn høst og fjernelse af blade fra vinstokken inden høsten. Høsten foregår i slutningen af april og foregår tidligt om morgen ved håndkraft og inden presningen sorteres druerne en gang til. For at sikre mest muligt ekstrakt køles mosten ned efter presningen og macerationen tager 7-8 dage. Selve gæringen tager 12 dage og foregår ved 25-26 grader. Lagringen sker i små franske fade og tager 10-12 måneder. Dyb kirsebærrød farve, intens bouquet af solbær og hindbær og vanille. Smagen er kraftig, let røget, mineralisk og med hindbær og brombær.
Læs hele beskrivelsen
H - Finca-Sophenia-wide- 3_Edit.jpg
Produceret af Finca Sophenia

Finca SOPHENIA er et af Argentinas mest anerkendte vinhuse, som med dets topvine repræsenterer absolut topkvalitet. Druerne bliver dyrket i 1200 meters højde i Andesbjergene, hvilket har været medvirkende til, at vinene populært bliver kaldt “Wines From the Sky”. Højderne, hvor vinene bliver dyrket i, har sammen med druen Malbec øremærket de argentinske vine generelt.

Roberto Luka, ophavsmand og hovedaktionær i Finca SOPHENIA, er en meget anerkendt profil i vinverdenen med sin baggrund som tidl. direktør for et af Argentinas største vineksportfirmaer og som ”President of Wines of Argentina”. Han og Gustavo Benvenuto grundlagde Finca SOPHENIA i 1997 og opkaldte det efter deres respektive døtres navne, således er navnet Finca SOPHENIA en sammensætning af de to pigenavne Sophia og Eugenia. Pigerne har kendt hinanden siden barndom og er i dag begge beskæftiget i Finca SOPHENIA.

Det er bl.a. den verdenskendte vinkonsulent Michel Rolland der har ansvaret for vinene, som regnes blandt Argentinas bedste og som har høstet mange internationale priser.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt