Francis Ford Coppola Winery Diamond Collection - Pinot Noir 2022
Det perfekte valg for enhver elsker af Pinot Noir på saftig californisk manér. Coppolas Pinot Noir har forførende hindbær- og solbærnoter samt en silkeblød tekstur – en pragtfuld vin til alle, der vil forkæles lidt ekstra.
Læs mereDet perfekte valg for enhver elsker af Pinot Noir på saftig californisk manér. Coppolas Pinot Noir har forførende hindbær- og solbærnoter samt en silkeblød tekstur – en pragtfuld vin til alle, der vil forkæles lidt ekstra.
Læs mereFør 219 kr.
Kirsebær
Hindbær
Svampe
Nellike
Vanilje
Tranebær
The
Beskrivelse
Indbydende Pinot Noir
Berømte Coppola har med Diamond Collection Pinot Noir skabt saftig rødvin på californisk manér – med alle de forførende bærdufte, man kunne ønske af sin rødvin. Vinen udtrykker alle druens dyder med silkeblød tekstur, duft af hindbær og solbær, balanceret af et lifligt strejf af vanilje.
Diamond Collection
Diamond Collection er Francis Ford Coppolas populære serie af enkeltdrue-vine skabt på druer dyrket i Californien. Visionen for Diamond Collection-serien er at krystallisere den enkelte drues unikke egenskaber og det særlige sted, hvor druerne skabes – og altid med den sikre kvalitet, man kan forvente af Francis Ford Coppolas passionsdrevne foretagende.
Elegant og silkeblød
I glasset åbner vinen sig med en forførende duft af modne hindbær, solbær og underspillede noter af vanilje og krydderier. Ved første slurk mødes ganen af frugtige noter som hindbær og solbær, balanceret af en diskret krydret tone og en antydning af vanilje. Vinen er delvist fadlagret på en kombination af fransk og amerikansk eg i 6 måneder, hvilket giver vinen en god fylde, silkestruktur og god dybde og kompleksitet. En herlig californisk Pinot Noir, der både har solmoden dybde og læskende finish.
Alsidig Pinot til mad
En solmoden californisk Pinot Noir som denne er ideel til et bredt udvalg af retter, herunder grillede fjerkræ, grillet svinemørbrad eller en cremet pastaret. For at nyde alle de komplekse nuancer, denne vin har at byde på, anbefales det at servere den ved 14 grader.