Château De Ricaud Grand Vin de Château Ricaud - Cadillac 2018

Frankrig
Frankrig
Bordeaux
Côtes de Bordeaux

Elegant og sofistikeret. Smukt afstemt struktur fra Cabernet-druen, charme og fløjlsbløde kanter fra Merlot-druen. Exceptionel lang eftersmag. Stor smag – stor vin.

Læs mere

Elegant og sofistikeret. Smukt afstemt struktur fra Cabernet-druen, charme og fløjlsbløde kanter fra Merlot-druen. Exceptionel lang eftersmag. Stor smag – stor vin.

Læs mere
    Grand Vin de Château Ricaud - Cadillac 2018
    349
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Lam
    Okse
    Vildt
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Solbær

    Solbær

    Cedertræ

    Cedertræ

    Krydderier

    Krydderier

    Grafit

    Grafit

    Blomme

    Blomme

    Chokolade

    Chokolade

    Urter

    Urter

    Vanilje

    Vanilje

    Druer
    Cabernet Sauvignon
    Merlot

    Beskrivelse

    Château de Ricuad’s flagskib. Mørke-lilla og perfekt modnede Cabernet-druer dominerer i næsen med åbenlyse aromaer af solbær, kirsebær og blommer, under det – lidt skovbund og muld. Meget elegant, afstemt og sofistikeret smag. Fremstår lidt stram, men delikat og smidig. Det er Cabernet, der står for den faste form, mens charme og det glatte bløde er Merlot-druens fortjeneste. Exceptionel lang eftersmag. Stor smag – stor vin.

    Château de Ricaud – den uslebne diamant

    Der findes en spændende verden uden for de klassificerede vine, og der er både kvalitet og ”value for money” at finde. Château de Ricaud, der ligger i Cadillac, er blandt områdets få, men mest seriøse og anerkendte slotte, og Kjær & Sommerfeldt fører dets vine eksklusivt. Her, og faktisk helt uden for de klassificerede områder i Bordeaux, finder vi en hel pallette af usædvanligt forskelligartede og varierede jordbunde. Forført af det gevaldige kvalitetspotentiale i vinmarkerne og ejendommens pragtfulde arkitektur købte den nuværende slotsejer, Alain Thiénot, stedet i 1980. Han gennemskuede, at her var der tale om en usleben diamant. I 2007 valgte han at slå sit arbejde sammen med Dourthe Estates og et ambitiøst rekonstruktions-program blev sat i værk og forvandlede Château de Ricaud til et benchmark i Cadillac. Château de Ricaud har siden 1995 arbejdet med programmet ”Sustainable Plant Protection”.

    Cadillac – den lille ukendte appellation

    Cadillac er en ganske lille appellation, der har haft AOC status siden 1973. Cadillac ligger på højrebredden af Garonne-floden i det sydøstlige Bordeaux. Cadillac er genbo til Sauternes på den anden side af Garonne-floden, og lige som i Sauternes, er Cadillac mest kendt for sine søde vine på de botrytiserede grønne, druer Semillon, Sauvignon Blanc og Muscadelle. Men de røde vine fra Cadillac er bestemt værd at hæfte sig ved, hvis man holder af klassisk Cabernet Sauvignon og Merlot-stil.

     

    Læs hele beskrivelsen
    H - Chateau - de - Ricaud - wide - 3_Edit_Edit.jpg
    Produceret af Château de Ricaud
    Der findes en spændende verden uden for de klassificerede vine, og der er både kvalitet og ”value for money” at finde. Château de Ricaud ligger i Cadillac, er blandt områdets få, men mest seriøse og anerkendte slotte, og Kjær & Sommerfeldt fører dets vine eksklusivt. Her, og faktisk helt uden for de klassificerede områder i Bordeaux, finder vi en hel pallette af usædvanligt forskelligartede og varierede jordbunde. Forført af det gevaldige kvalitetspotentiale i vinmarkerne og ejendommens pragtfulde arkitektur købte den nuværende slotsejer, Alain Thiénot, stedet i 1980. Han gennemskuede, at her var der tale om en usleben diamant. I 2007 valgte han at slå sit arbejde sammen med Dourthe Estates og et ambitiøst rekonstruktions-program blev sat i værk og forvandlede Château de Ricaud til et benchmark i Cadillac. Château de Ricaud har siden 1995 arbejdet med programmet ”Sustainable Plant Protection”.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt