Ink Red Ink Syrah - Horse Heaven Hill 2019

USA
USA
Washington State
Columbia Valley

Forrygende, fløjlsblød og opulent Syrah. Her er alle hårde kanter slebet af, så de lokale solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt. Dejlig og intens smag.

Læs mere

Forrygende, fløjlsblød og opulent Syrah. Her er alle hårde kanter slebet af, så de lokale solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt. Dejlig og intens smag.

Læs mere
  Red Ink Syrah - Horse Heaven Hill 2019
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Fed fisk
  Grill og barbecue
  Gris
  Lam
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Syrah

  Beskrivelse

  Red Ink afslører med al tydelighed, hvorfor Syrah fra Washington State er noget helt særligt. Vinen kommer fra Horse Heaven Hills i Washington States sydligste ende og er udviklet til Kjær & Sommerfeldt af Washington States ældste og førende vinproducent Ste. Michelle Wine Estates. Horse Heaven Hills, der er et officielt AVA-afgrænset område, grænser op til Yakima Valley mod nord og Columbia River mod syd. Med denne fremragende beliggenhed er området særligt kendt for sine rødvine på Bordeaux-sorterne Cabernet Sauvignon og Merlot, men med de varmere temperaturer skabes der også her forrygende rødvine lavet på Syrah. Red Ink viser sig at være akkurat så fløjlsblød og opulent, man kunne drømme om, at en Syrah skulle være. Her er alle hårde kanter slebet af, så den lokale, solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt. En intens, frugtrig og blidt afrundet vin, der byder på fyldige, mørke frugter såsom brombær og modne hindbær og et pikant strejf af hvid peber. Red Ink er skabt til umiddelbar nydelse. Der er ikke andet for. Sæt kulør på din dagligdag og slip smagen fri!
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt