Leopard´s Leap Cabernet Sauvignon - Natura 2020

Sydafrika
Sydafrika
Western Cape

Afrundet, afbalanceret Cabernet Sauvignon, der byder på et væld af mørke frugter. Blød og smagfuld med en lang finish.

Læs mere

Afrundet, afbalanceret Cabernet Sauvignon, der byder på et væld af mørke frugter. Blød og smagfuld med en lang finish.

Læs mere
  Cabernet Sauvignon - Natura 2020
  115
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Flødebaserede retter
  Grill og barbecue
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Cabernet Sauvignon

  Beskrivelse

  Leopard’s Leap Natura Cabernet Sauvignon er skabt på druer fra Swartland-regionen, der grænser op mod Sydafrikas vestkyst. Vinen er udelukkende skabt efter økologiske og bæredygtige forskrifter. Vinmarkerne, hvoraf ca. 96% er dyrket på espalier, er sydvendte med vinrækker, der løber i østlig og vestlig retning. Dette giver optimale forhold, idet de vestlige briser fra Atlanterhavet svaler druerne og sikrer dem mod råd. De kølige nætter og varme dage giver druerne en langsommere modning, hvilket bibeholder masser af frugt og udtalt kompleksitet i druerne. Under gæringen har vinen kun fået de mest nødvendige overpumpninger for at sikre nuancer, længde og balance i den færdige vin. Brugen af sulfitter er også minimeret. Herefter har vinen lagret i 12 måneder på franske og amerikanske fade. Resultatet er en dejlig, afrundet vin, der byder på et væld af mørke frugter. Vinen er blød og langvarig i smagen. Let at nyde og nem at matche med forskellige retter. Nyd den til en god steg eller i venners lag.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Leopard - wide -1_Edit.jpg
  Produceret af Leopard's Leap
  Leopard’s Leap blev startet op i 1999 af Dr. Anton Rupert og dennes svigersøn Hein Koegelberg. De tre leoparder i vinhusets logo, er symbolet på de tre familieejede vingårde, som druerne udelukkende stammede fra i begyndelsen og mest af alt signalerer de virkelige vilde leoparder, som vinhuset arbejder på at beskytte. Familien Rupert har altid været fortalere for bevarelse af kulturelle og historiske bygningsværker og for omsorg for natur og miljø. Man har således modtaget ”Franschhoeks Trust Award” i 2007. Med markedsføringen af Leopard’s Leap er man sponsor for ”Cape Leopard Trust”, der står for beskyttelse og bevarelse af Caperegionens mange rovdyr, men i særlig grad for den truede Cape Mountain leoparden, som er den mindste leopard i Sydafrika.
  Fra <a href="/sog/?q=Western Cape">western cape</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
  Fra western cape området i Sydafrika
  Western Cape provinsen dækker hele sydspidsen af Sydafrika fra Swartland i nordvest til Klein Karoo i øst og har Cape Town som sin hovedstad. Western Cape er vinmæssigt en breddefinition for sydafrikansk vin, men sikkert er det, at naturen er henrivende smuk og vinmarkerne er begunstigede af positionen, her på den sydligste spids af Afrika, hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean – et meget koldt hav mod et sidstnævntes varmere strømme, hvilket giver pragtfulde klimatiske betingelser for druerne i markerne.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Fleksibel og hurtig
  levering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt