Leopard´s Leap Cabernet Sauvignon/Merlot 2019

Sydafrika
Sydafrika
Western Cape
Franschhoek

Elegant vin med velafrundede tanniner og friske aromaer af blåbær og blommer, der understøttes af lette strejf af solbær og kaffe.

Læs mere

Elegant vin med velafrundede tanniner og friske aromaer af blåbær og blommer, der understøttes af lette strejf af solbær og kaffe.

Læs mere
  • Sustainable
Cabernet Sauvignon/Merlot 2019
109
kr. /stk
Passer godt til
Allround
Grill og barbecue
Lam
Okse
Vildt
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Solbær

Solbær

Cedertræ

Cedertræ

Krydderier

Krydderier

Grafit

Grafit

Blomme

Blomme

Chokolade

Chokolade

Urter

Urter

Vanilje

Vanilje

Druer
Cabernet Sauvignon
Merlot

Beskrivelse

Druerne stammer fra Darling, Swartland og Franschhoek-regionerne, og er primært Cabernet Sauvignon og Merlot. Af dette blend er 60 % lagret på franske egetræsfade i 12 måneder. Vinen har friske aromaer af blåbær og blommer, der understøttes af lette strejf af solbær og kaffe. Smagen er elegant med velafrundede tanniner.
Læs hele beskrivelsen
H - Leopard - wide -1_Edit.jpg
Produceret af Leopard's Leap
Leopard’s Leap blev startet op i 1999 af Dr. Anton Rupert og dennes svigersøn Hein Koegelberg. De tre leoparder i vinhusets logo, er symbolet på de tre familieejede vingårde, som druerne udelukkende stammede fra i begyndelsen og mest af alt signalerer de virkelige vilde leoparder, som vinhuset arbejder på at beskytte. Familien Rupert har altid været fortalere for bevarelse af kulturelle og historiske bygningsværker og for omsorg for natur og miljø. Man har således modtaget ”Franschhoeks Trust Award” i 2007. Med markedsføringen af Leopard’s Leap er man sponsor for ”Cape Leopard Trust”, der står for beskyttelse og bevarelse af Caperegionens mange rovdyr, men i særlig grad for den truede Cape Mountain leoparden, som er den mindste leopard i Sydafrika.
Fra <a href="/sog/?q=Western Cape">western cape</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
Fra western cape området i Sydafrika
Franschhoek betyder på hollandsk ”Det Franske Hjørne”og er beliggende sydøst i den berømte vinregion Paarl, grænsende op til Stellenbosch. Det var her de franske huguenotter slog sig ned i slutningen af 1600-tallet. Klimaet er helt påvirket af bjergene, der omkranser hele dalen, og holder de kølige vinde ude.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt