Les Equilibristes Babil 2021

Frankrig
Frankrig
Languedoc

Lys, finesserig og læskende rødvin på Pineau d’Aunis-druen dyrket på 60 år gamle vinstokke.

Læs mere

Lys, finesserig og læskende rødvin på Pineau d’Aunis-druen dyrket på 60 år gamle vinstokke.

Læs mere
  Babil 2021
  175
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Lyst fjerkræ
  Mørkt fjerkræ
  Nordisk køkken
  Druer
  Pineau d'Aunis

  Beskrivelse

  Pineau d’Aunis-druen, også kendt som Chenin Noir, har sin udbredelse i Loire og er kendt for at levere lyse, finesserige og læskende vine. I kyndige hænder, en ler- og flintholdig jordbund, kan Pineau d’Aunis også præstere på overbevisende vis i det sydfranske. Om end klassificeret som en ydmyg Vin de France dyrkes druerne på minimum 60 år gamle vinstokke efter økologiske- og biodynamiske principper. Dog uden at være certificeret.

  Drueklaserne macererer hele i seks dage med sin egen gær – delvist efter maceration carbonique-metoden, for at sikre mest mulig frisk og indsmigrende frugt i den færdige vin. Nyd den let afkølet i store slurke.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Pierre Picpoul 2019_Edit.jpg
  Produceret af Les Equilibristes
  Fremtiden tilhører fællesskabet. Det er i hvert fald én af tankerne bag kollektivet, Les Equilibristes. Her er den enkelte vin i fokus og hvem kan løfte vinen bedst og sikre at den skabes tro mod terroir og bæredygtige principper, hvis ikke i fællesskab? Les Equilibristes betyder balancekunstner og det er denne form for svævende balance som Florent og François går efter i samarbejdsformerne som i den endelige vin. Sammen arbejder de med innovative og uafhængige vinproducenter rundt omkring i Frankrig for at skabe nye blends eller at bringe oversete druesorter frem i lyset. Det er et ligeværdigt samarbejde lige fra stedet der vælges til vinen der ender i flasken. Hver vin er sin helt egen og reflekterer hver sit særlige udtryk. Inderst som yderst.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt