Maison Albert Sounit Beaune 1. Cru - Rousseau Deslandes - Hospices de Beaune 2017

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Beaune

Imponerende Hospice de Beaune med stor underliggende koncentration og volumen. Vinen er pakket med røde bær, som det sig hør og bør for en stor Beaune 1. Cru.

Læs mere

Imponerende Hospice de Beaune med stor underliggende koncentration og volumen. Vinen er pakket med røde bær, som det sig hør og bør for en stor Beaune 1. Cru.

Læs mere
  Beaune 1. Cru - Rousseau Deslandes - Hospices de Beaune 2017
  1.550
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Kalv
  Lam
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Beskrivelse

  Antoine Rousseau og Barbe Deslandes grundlagde Hôpital de la Sainte-Trinité i 1645, og navngav det siden som Hôspice de la Charité. Oprindeligt fungerede stedet som et samlingssted for forældreløse børn som følge af de igennem tiderne, hærgende pestepidemier. I forbindelse med Den Franske Revolution i 1789, blev det tilknyttet Hospice de Beaune, og stedet fungerer i dag som plejehjem. Druerne til Hospices des Beaunes Cuvée Rosseau Deslandes stammer primært fra 1. Cru marken Cent Vignes i appellationens nordlige del, fra vinstokke der blev plantet mellem 1944 og 1958. Den resterende del kommer fra druer på vinstokke plantet før 1966 på marken Les Montrevenots, der grænser op mod Pommard i syd. Fadene blev købt på Hospices de Beaune auktionen søndag den 19. november 2017. Vinen blev herefter passet og plejet under Maison Albert Sounit vinmager, Sébastians, kyndige omsorg. De kostbare dråber er lagret på 100% nye 228 liter egetræsfade. Stavene til disse fade er tørret udendørs i 4 år, og aftapning skete uden filtrering den 19. januar 2019. Beaune 1. Cru - Rousseau Deslandes har en tæt, mørk og rubinrød farve. Stadig lidt tillukket, men med en stor underliggende koncentration og volumen. Den er pakket med røde bær, som det sig hør og bør for en stor Beaune 1. Cru.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt