Maison Belleroche Cabernet Sauvignon - Halvflaske

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Herlig ukompliceret rødvin med tiltalende bouquet af krydderi og røde bær. Lang aromatisk finish med et væld af frisk frugt, bløde tanniner og flot dybde.

Læs mere

Herlig ukompliceret rødvin med tiltalende bouquet af krydderi og røde bær. Lang aromatisk finish med et væld af frisk frugt, bløde tanniner og flot dybde.

Læs mere
    Cabernet Sauvignon - Halvflaske
    59
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Kalv
    Ost
    Tapas
    Vildt

    Beskrivelse

    Maison Belleroche excellerer i at skabe indbydende og moderne vine fra det franske Pays d’Oc-område. Deres fine Cabernet Sauvignon har en dybrød og tiltalende farve. Bouqueten er frisk med hint til mørke bær og krydderier. Eftersmagen er fyldt med røde frugtaromaer og har en lang aromatisk finish med bløde tanniner og flot dybde. En herlig ukompliceret rødvin, der er yderst anvendelig. Nyd vinen til picnic, ved grillen og når Maison Belleroche Cabernet Sauvignon serveres let afkølet passer den perfekt til kylling, pastaretter og svinekød.
    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra pays d'oc området i Frankrig
    Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt