Maison Louis Jadot Beaune 1. Cru - Grèves 2016

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Beaune

Elegant, vibrerende vin, der byder på flot smagsrigdom og eksemplarisk struktur. Vinen kan nydes nu, men vil ældes flot de næste mange år.

Læs mere

Elegant, vibrerende vin, der byder på flot smagsrigdom og eksemplarisk struktur. Vinen kan nydes nu, men vil ældes flot de næste mange år.

Læs mere
  Beaune 1. Cru - Grèves 2016
  459
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Louis Jadot, Beaune 1. Cru - Grèves byder på elegante kirsebærnoter med et hint af lavendel. Paletten byder på moden, vibrerende og frisk frugt og udtrykker samtidig den smagsrigdom, der er typisk for vine dyrket i Grèves. Vinen har imponerende struktur og vil derfor ældes flot. Vinen kan nydes nu, hvor den er i sin ungdom, og vil modnes flot frem til 2026.
  Læs hele beskrivelsen
  H - BeauneClosdesUrsulesCabotte2019 (4)_Edit.jpg
  Produceret af Maison Louis Jadot
  Louis Jadot hører til blandt Bourgognes mest historiske og prestigiøse vinproducenter for både hvide og røde vine. Louis Henri Denis Jadot kom til Beaune fra Belgien i slutningen af 1700-tallet, og opkøbte en del vinmarker, bl.a. den legendariske monopol-mark ”Beaune 1. Cru Clos des Ursules”, som den dag i dag er en husets signaturvine. Maison Louis Jadot blev etableret i 1859.Vinhuset besidder i alt 150 hektar vinmarker, hvor af 70 hektar ligger i Côte d’Or. I dag betragter enkelte fejlagtigt Louis Jadot som en negociént, der opkøber druer hos lokale vinbønder, men op imod 70 % af vinene stammer imidlertid fra huset egne marker. At Louis Jadot i dag er et af de mest velansete vinhuse i Bourgogne må i allerhøjeste grad tilskrives, at de fornemme og lovpriste vine siden 1970 er skabt og profileret af den legendariske og karismatiske vinmager Jacques Lardière. Han gik på pension i 2012 og overlod pladsen til Frédéric Barnier, som med stor respekt for Lardières arbejde har taget arven og opgaven op. At samtlige vine produceres på et ekstremt højt niveau har blandt andet resulteret i, at Louis Jadots vine er repræsenteret på 19 ud af Frankrigs 27 trestjernede Michelin restauranter.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt