Merf Cabernet Sauvignon 2017

USA
USA
Washington State
Columbia Valley

Nydeligt afbalanceret og imødekommende vin med fine noter af brombær og solbær. Bred og lang smag, omspundet af silkebløde tanniner, der giver vinen en flot, rank struktur.

Læs mere

Nydeligt afbalanceret og imødekommende vin med fine noter af brombær og solbær. Bred og lang smag, omspundet af silkebløde tanniner, der giver vinen en flot, rank struktur.

Læs mere
    Cabernet Sauvignon 2017
    179
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Gris
    Kalv
    Mørkt fjerkræ
    Okse
    Vildt
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Solbær

    Solbær

    Cedertræ

    Cedertræ

    Krydderier

    Krydderier

    Grafit

    Grafit

    Blomme

    Blomme

    Chokolade

    Chokolade

    Urter

    Urter

    Vanilje

    Vanilje

    Jordbær

    Jordbær

    Hindbær

    Hindbær

    Peberfrugt

    Peberfrugt

    Druer
    Cabernet Sauvignon
    Merlot
    Cabernet Franc

    Beskrivelse

    Druer fra Colombia Valley

    Druerne til Merf Cabernet Sauvignon kommer fra forskellige vinmarker på tværs af Colombia Valley, i den østlige del af Washington State. Alle druerne afstilkes ved ankomsten til vingården, og i selve gæringsprocessen har Merf anvendt forskellige gærtyper for at maksimere den færdige vins kompleksitet. Daglige, blide overpumpninger har desuden givet vinen sin smukke dybrøde kulør og flotte, afrundede tanniner.

    Lagring på egefade

    Efter gæringen lagres 75% af vinen i cirka 12 måneder i en kombination af franske og amerikanske egefade. De resterende 25% lagres i rustfri ståltanke, for at bevare druens særpræg og give kompleksitet til det færdige blend. Merf Cabernet Sauvignon er en nydeligt afbalanceret og utroligt imødekommende vin. I både duft og smag giver den påmindelser om brombær og solbær med underliggende noter af flødekaramel og grønne urter. Smagen er både bred og lang, omspundet af silkebløde tanniner, der giver vinen en rank struktur.

    Velegnet til kødretter

    Denne skønne Cabernet Sauvignon er en pragtfuld ledsager til de fleste retter med kød. Ikke mindst en dejlig sommerdag som ledsager til mad fra grill og barbecue, eller til vinterens og efterårets lidt tungere retter, ligeledes med kød.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Merf - wide - 2_Edit.jpg
    Produceret af Merf
    David "Merf" Merfeld er chef-vinmager på Northstar Winery i Walla Walla, som er en ud af flere Chateau Ste. Michelle Wine Estate-ejede prestigevingårde. Efter at have brygget øl i sin fritid i en årrække, besluttede Merf i 1996 af droppe sit fuldtidsarbejde for at dedikere sig til ølbrygningen på fuld tid, mens han deltog i undervisning på den lokale ølbryggerskole. I 1997 blev Merf ansat som brygger hos Bert Grant’s Ales, der på det var tidspunkt ejet af Ste. Michelle Wine Estates. Da muligheden viste sig for, at han kunne anvende sin viden om gæringens ædle kunst i vinfremstillingsøjemed, greb han hurtigt chancen for at blive involveret i vinindustrien i Washington. Merfs baggrund og erfaring med ølbrygning er således et unikt udgangspunkt for en særlig og mere utraditionel tilgang til vinproduktion, der adskiller ham fra andre vinproducenter. Merf-serien er af nyere dato, og dækker over en Chardonnay og en Cabernet Sauvignon. Som Merf siger: ”Når alt kommer til alt, laver jeg vine, som jeg selv har lyst til at drikke og dele i venners lag. De er skabt med umiddelbar nydelse for øje”.
    Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra washington state området i USA
    Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt