Montaignan Syrah 2020

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Fyldig, koncentreret med let krydret finish. Vinen har dejlig frugtkarakter og en lækker bouquet af brombær med hint af lakrids og kakao.

Læs mere

Fyldig, koncentreret med let krydret finish. Vinen har dejlig frugtkarakter og en lækker bouquet af brombær med hint af lakrids og kakao.

Læs mere
  Syrah 2020
  139
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Lam
  Mørkt fjerkræ
  Ost
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Syrah

  Beskrivelse

  Fyldig, ikke fadlagret og koncentreret vin med en let krydret finish, lavet 100% på Syrah-druen. For at opnå sit fulde potentiale er druerne modnet optimalt, hvorefter de gennemgår en macerationstid på 10 uger. Dette giver den dejlige frugtagtige karakter til vinen. Montaignan er det oplagte valg til julens traditionelle mad eller sommerens retter fra grillen. Vinen har en dejlig frugtagtig karakter med lækker bouquet af brombær og et hint af lakrids og kakao. Smagen er fyldig og koncentreret med en let krydret finish.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt