Noble Vines Marquis Red 2020

USA
USA
Californien
North Coast

Generøs, kraftfuld og frugtrig californisk rødvin skabt af et smukt blend af de klassiske druer. De faste, men bløde tanniner bakker flot op om de sprudlende frugtaromaer.

Læs mere

Generøs, kraftfuld og frugtrig californisk rødvin skabt af et smukt blend af de klassiske druer. De faste, men bløde tanniner bakker flot op om de sprudlende frugtaromaer.

Læs mere
  Marquis Red 2020
  229
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Læder

  Læder

  Kirsebær

  Kirsebær

  Viol

  Viol

  Solbær

  Solbær

  Jordbær

  Jordbær

  Fersken

  Fersken

  Druer
  Syrah
  Petite Sirah
  Zinfandel
  Cabernet Sauvignon

  Beskrivelse

  Marquis Red er resultatet af et blend lavet af druer, hvis vinstokke har oprindelse i henholdsvis Rhône (Syrah), Tullins i Frankrig (Petite Sirah), Californien (Zinfandel) og Bordeaux (Malbec og Cabernet Sauvignon). Det gennemgående træk er mørke bær. Petite Sirah har en afgørende betydning for Marquis Red. Druen er i Napa Valley kendt som ”det hemmelige våben” i nogle af de største vine herfra. Den relativt nye druesort er en klon af Syrah og Peloursin, skabt i 1870’erne. Der er dog intet ”petite” over druen, og den blev da også plantet i Californien for at give struktur og krop til de meget populære Zinfandel-vine i slutningen af det 19. århundrede. Noble Vines vision har altid været at vise hvad klassiske druer kan, når de dyrkes i Californien. Bag Marquis Red – ligger et ønske om at skabe en kraftfuld, frugtrig og blød vin. Dette tages der højde for i hele processen bl.a. ved at de enkelte druer høstes ved det optimale modningstidspunkt, presningen af druerne foregår yderst nænsomt for at undgå for meget tannin og endelig er en del af vinen lagret på franske og amerikanske egefade for at opnå tekstur og kompleksitet. Der er tale om en fyldig vin med sprudlende aromaer af blåbær, solbær og et hint af cedertræ. De faste men bløde tanniner bakker flot op om de fede og frugtrige aromaer af blåbærkompot og chokoladeovertrukne kirsebær op, og afslutter oplevelsen med lang blød eftersmag.
  Læs hele beskrivelsen
  H - 667 Pinot Noir Vine Row_Edit.jpg
  Produceret af Noble Vines
  Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det havde hans forfædre også. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Noble Vines er hans hyldest til den ædle vinstok, af den rigtige kvalitet, plantet på det helt rigtige sted. Således arbejder Noble Vines med specifikke kloner af klassiske druer, der er skabt til at yde sit det absolut bedste, under de rigtige forhold.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt