Noble Vines Merlot - 181 2017

USA
USA
Californien
Lodi
 • Din Vin Guide
  2016
  91 Point
 • Oldenburgs Vinguide
  2016
  17,5 Point
 • Winemaker Challenge Int. Wine Competition
  2015
  Platin

Fantastisk Merlot med flot bouquet af kirsebær, vanille og lette krydderier samt en dejlig frisk frugtagtig smag af rosiner og nuancer af cedertræ.

Læs mere
 • Din Vin Guide
  2016
  91 Point
 • Oldenburgs Vinguide
  2016
  17,5 Point
 • Winemaker Challenge Int. Wine Competition
  2015
  Platin

Fantastisk Merlot med flot bouquet af kirsebær, vanille og lette krydderier samt en dejlig frisk frugtagtig smag af rosiner og nuancer af cedertræ.

Læs mere
 • Sustainable
Merlot - 181 2017
179
kr. /stk
Passer godt til
Grill og barbecue
Mørkt fjerkræ
Tapas
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Blomme

Blomme

Chokolade

Chokolade

Urter

Urter

Vanilje

Vanilje

Druer
Merlot

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Under den californiske ”Gold Rush” i midten af 1800-tallet, fungerede Clay Station som stoppested for postdiligencen, og stationen lå ganske nær det sted, hvor man havde fundet det første guld i Californien. Nu hedder stedet Clay Station Vineyard, og vi er ved Sierra Nevada Mountains i Lodi-regionen. Klonen til 181 Merlot kan spores tilbage til Pomerol i Bordeaux, hvorfra den stammer. Nøjagtig som i Pomerol er jordbunden her leret med et stort indhold af jern. Det er disse forhold, som er ideelle for Merlot-druen, da det skaber store vine med koncentrerede smagsstoffer og bløde tanniner. Efter den malolaktiske gæring har vinen lagret fire måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.
Læs hele beskrivelsen
H - Delicato - wide - 1_Edit.jpg
Produceret af Delicato
Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det var hans far, hans bedstefar og i generationer så langt tilbage som man kunne huske var man beskæftiget med vinavl. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Sådan startede vinfirmaet, i dag kendt som Delicato Family Vineyards ledet af 3. generation, Chris og Jasper Indelicato. Delicato Family Vineyards er i dag blandt de allerstørste vinavlere i USA, med vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og Monterey. Delicato har en række vinhuse, hvor man har specialiseret sig i enkeltdruevine, og hvor man har vinmarkerne beliggende på netop de steder i Californiens mangfoldige klimazoner, hvor de enkelte druesorter trives bedst. Huse med vine på henholdsvis Zinfandel-, Pinot Noir-, Merlot- og Viognier-druer.
Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
Fra californien området i USA
Lodi er kendt især som Zinfandel-regionen. Området ligger 150 kilometer øst for San Francisco, langs med Sacramento-flodens delta. Zinfandel-druerne har her gavn af de varme, tørre somre og kølige vintre, og Lodi er et af de varmeste områder i Californien. I vækstsæsonen er der varme om dagen og kølige briser hen under aftenen, som giver druerne en lang modningssæson. Jordbunden er på grund af floddeltaet meget veldrænet og består primært af sand. Vinplanterne er gamle og krogede med en alder, der spænder fra 30 til 80 år hvilket typisk giver intens og koncentreret karakter til vinene.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt