Pardon My French Cabernet Sauvignon - PET-flaske 2020

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Lækker, fyldig rødvin med noter af modne, røde bærfrugter og et fint krydret hint. Silkebløde tanniner og dejlig lang eftersmag.

Læs mere

Lækker, fyldig rødvin med noter af modne, røde bærfrugter og et fint krydret hint. Silkebløde tanniner og dejlig lang eftersmag.

Læs mere
  Cabernet Sauvignon - PET-flaske 2020
  95
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Allround
  Grill og barbecue
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt

  Beskrivelse

  Pardon My French Cabernet Sauvignon er en lækker og fyldig rødvin, der er skabt til gode stunder i vennelag. Vinen er ”easydrinking” og moderne i sit udtryk. Pardon My French kommer da også i en plastikflaske, som gør den nem at komme i cykelkurven og nyde under åben himmel. Den er frembragt på Cabernet Sauvignon-druer og den fremstår smukt og intens med et purpurrødt skær i glasset. Bouqueten byder på udtalte modne røde bær og frugter med et krydret hint. I smagen går de røde frugtaromaer igen sammen med silkebløde tanniner og en behagelig lang eftersmag. Nyd Pardon My French Cabernet Sauvignon i det fri til det røde oksekød, vildt eller langtidsbraisserede retter. Den oplagte vin til at tage med på tur, da flasken er lavet af plastik.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt