Pete's Pure Shiraz 2021

Australien
Australien
South Eastern Australia
Murray Darling

Det er bestemt den røde frugt, der driver vinen men den fine tannin giver den struktur, en god Shiraz også skal besidde. En Shiraz til den elegante side med høj syre og generøs længde.

Læs mere

Det er bestemt den røde frugt, der driver vinen men den fine tannin giver den struktur, en god Shiraz også skal besidde. En Shiraz til den elegante side med høj syre og generøs længde.

Læs mere
    Shiraz 2021
    129
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Lam
    Okse
    Ost
    Smagsnoter
    Blåbær

    Blåbær

    Blomme

    Blomme

    Chokolade

    Chokolade

    Tobak

    Tobak

    Sort peber

    Sort peber

    Druer
    Shiraz

    Beskrivelse

    Man kan næppe sige australsk vin uden at sige Shiraz, og med Pete’s Pure Shiraz får du den klassiske, intense rødvin i en mere moderne, frugtdreven stil. Vinen kommer fra innovative Murray Darling, der strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales og er den andenstørste vinregion i Australien. Regionen byder derfor på mange forskellige, spændende producenter og stilarter. Klimaet er varmt med lange solskinstimer og lav luftfugtighed, hvilket giver en stabil vækstsæson. Optimale vækstbetingelser for den australske nationaldrue. Pete’s Pure Shiraz er en klassisk australsk Shiraz i frugtvendt stil. Næsen er fyldt til randen med bærfrugter som morbær og brombær og underliggende toner af skovbund, finsk lakrids og mærkbare anstrøg af sødlige urter. Et strejf af vanilje og egenoter giver den vibrerende unge Shiraz-frugt et blødt, mere modent præg og de underliggende mineralske noter bidrager med kompleksitet. Det er bestemt den røde frugt, der driver vinen her, men den fine tannin giver den struktur, en god Shiraz også skal besidde. Her får du en Shiraz til den elegante side med høj syre og generøs længde. Nyd den til retter med simreretter, f.eks. en langtidstilberedt okseragout, grillet okse- eller lammekød. Vinen klarer også med bravour de kraftige, faste oste.
    Læs hele beskrivelsen
    H - BMAC0417_Edit.jpg
    Produceret af Pete's Pure
    Pete’s Pure er et moderne vinhus beliggende i den innovative Murray Darling vinregion. Murray Darling er Australiens næststørste vinregion og er derfor også et område med højt til loftet og stor variation indenfor både stil, producenter og dyrkede druer. Murray Darling strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, og har perfekte forhold til vindyrkning. Komplekse jordbunde, tørre, varme somre og rig adgang til sol skaber en stabil vækstsæson for druerne.
    Fra <a href="/sog/?q=South Eastern Australia">south eastern australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
    South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt