Philip Togni Vineyard Cabernet Sauvignon - Tanbark Hill Vineyard 2019

USA
USA
Californien
 • Parkers Wine Advocate
  2019
  2019
  92+ Point

En af de bedste 2. vine i Napa Valley - dyb og intens med en overraskende lethed. Fantastisk balance og en uovertruffet aroma.

Læs mere
 • Parkers Wine Advocate
  2019
  2019
  92+ Point

En af de bedste 2. vine i Napa Valley - dyb og intens med en overraskende lethed. Fantastisk balance og en uovertruffet aroma.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Cabernet Sauvignon - Tanbark Hill Vineyard 2019
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 895 kr.

  595
  kr. /stk
  Spar i alt 900 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Lam
  Okse
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Cabernet Sauvignon

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Philip Togni laver hvert år 500-600 kasser af 2. vinen Tanbark Hill. Druerne kommer fra de lidt yngre vinstokke plantet i midten af 90’erne, og samtidig er tilgangen i kælderen også en lille smule anderledes, hvilket gør, at vinen er mere tilgængelig i sin ungdom end Estate Cabernet Sauvignon.

  Druerne kommer stadig 100 % fra Tognis egen lille mark højt oppe på Spring Mountain. Gæret på den naturlige gær og lagret 18 måneder i en blanding af gamle og nye fransk/amerikanske egetræsfade.

  Tanbark Hill har altid haft et ry som en af de bedste 2. vine i Napa Valley, og når man dufter til vinen, er der absolut heller intet 2. vin over det her. Aromaen er pakket med bl.a. kirsebær, hindbær, blommer, røg, urter, kaffe og cedertræ.

  I smagen er vinen dyb og intens, men samtidig med en overraskende lethed som altid fra Philip Tognis hånd, er intet i vinen overgjort eller stikker ud. Balancen er som altid fantastisk.

  Nydes vinen i sin ungdom, anbefales det at give den et par timer i en karaffel før servering ved 14-15 grader. Et oplagt match til det bedste kød fra grillen – lam, oksekød eller barbecue-marineret gris.

  “"It's telling that even Togni's 2019 Cabernet Sauvignon Tanbark Hill Vineyard—the early-drinking wine—needs a few years in the cellar. The barest hint of bell pepper accents bold cassis fruit and notes of wild thyme on the nose, while the medium to full-bodied palate is fairly open and generous, with enough suppleness to suggest only five years of cellaring will be necessary. Classically styled, it's streamlined in shape and long on the finish, ending with mouthwatering acids and soft tannins."  – The Wine Advocate

  Læs hele beskrivelsen
  H - rawImage_Edit.jpg
  Produceret af Philip Togni Vineyard
  Siden en ung Philip Togni som vinmager på Chappelet i Napa Valley skabte den legendariske Chappelet 1969 Cabernet Sauvignon (100/100 hos både Vinous og Parker), så har han stået som et fyrtårn i Napa og er nok områdets største nulevende legende. Efter Chappelet købte han i 1975 et stykke jord oppe i højderne på Spring Montain. De blot ca. 4 hektar blev i 1981 tilplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Siden midten af 90’erne har marken været dyrket økologisk, og det er stadig disse gamle stokke, der danner grundlag for en af Napas mest legendariske vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt