Raimat Cabernet Sauvignon - El Silenci del Moli 2017

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre

Brillant mørk farve og en let krydret bouquet. Fyldig og moden smag med spor af modne blommer, brombær og cedertræ.

Læs mere

Brillant mørk farve og en let krydret bouquet. Fyldig og moden smag med spor af modne blommer, brombær og cedertræ.

Læs mere
  Spar 59%
  Cabernet Sauvignon - El Silenci del Moli 2017

  Før 145 kr.

  59
  kr. /stk
  Passer godt til
  Allround
  Kalv
  Lam
  Lyst fjerkræ
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Cabernet Sauvignon

  Beskrivelse

  Cabernet Sauvignon-druen har perfekte vækstbetingelser på Raimats vinmarker, med hensyn til jordbund og klima. På baggrund af den store viden om de enkelte vinmarker, høstes Cabernet Sauvignon-druerne når de har opnået den optimale modenhed. Vinen gærer 10 dage ved 28 grader efterfulgt af 18 måneders fadlagring i amerikanske egetræfade. Raimat Moli Cabernet Sauvignon har en brillant mørk farve og en let krydret bouquet. Fyldig og moden smag med spor af modne blommer, brombær og cedertræ, der afsluttes med en lang kompleks eftersmag.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
  Produceret af Raimat
  Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
  Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra catalonien området i Spanien
  Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt