Raimat Cabernet Sauvignon - El Silenci del Moli 2018

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre

Brillant mørk farve og en let krydret bouquet. Fyldig og moden smag med spor af modne blommer, brombær og cedertræ.

Læs mere

Brillant mørk farve og en let krydret bouquet. Fyldig og moden smag med spor af modne blommer, brombær og cedertræ.

Læs mere
  • Sustainable
Cabernet Sauvignon - El Silenci del Moli 2018
145
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Allround
Kalv
Lam
Lyst fjerkræ
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Solbær

Solbær

Cedertræ

Cedertræ

Krydderier

Krydderier

Grafit

Grafit

Druer
Cabernet Sauvignon

Beskrivelse

Cabernet Sauvignon-druen har perfekte vækstbetingelser på Raimats vinmarker, med hensyn til jordbund og klima. På baggrund af den store viden om de enkelte vinmarker, høstes Cabernet Sauvignon-druerne når de har opnået den optimale modenhed. Vinen gærer 10 dage ved 28 grader efterfulgt af 18 måneders fadlagring i amerikanske egetræfade. Raimat Moli Cabernet Sauvignon har en brillant mørk farve og en let krydret bouquet. Fyldig og moden smag med spor af modne blommer, brombær og cedertræ, der afsluttes med en lang kompleks eftersmag.
Læs hele beskrivelsen
H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
Produceret af Raimat
Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra catalonien området i Spanien
Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt