Rebel Syrah - Horse Heaven Hill 2019

USA
USA
Washington State
Columbia Valley
  • VinAvisen
    2018
    2018
  • Din Vin Guide
    2018
    2018
    Godt køb
  • Din Vin Guide
    2018
    2018
    91 Point

Fløjlsblød, fyldig og helt forunderlig. Her er alle hårde kanter slebet af, så den solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt.

Læs mere
  • VinAvisen
    2018
    2018
  • Din Vin Guide
    2018
    2018
    Godt køb
  • Din Vin Guide
    2018
    2018
    91 Point

Fløjlsblød, fyldig og helt forunderlig. Her er alle hårde kanter slebet af, så den solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt.

Læs mere
    Spar 42%
    Syrah - Horse Heaven Hill 2019

    Før 119 kr.

    69
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Fed fisk
    Grill og barbecue
    Gris
    Lam
    Smagsnoter
    Blåbær

    Blåbær

    Blomme

    Blomme

    Chokolade

    Chokolade

    Tobak

    Tobak

    Sort peber

    Sort peber

    Druer
    Syrah

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Rebel Syrah

    Let at forelske sig i, svær at slippe igen. Rebel Syrah er det perfekte match til dig, fordi du hellere vil nyde et dejligt glas vin i godt selskab end at danse på bordene hele natten. For dig handler det ikke om at spille smart, men om at have det lækkert.

    Rebel-serien

    Rebel-serien er en hyldest til den, der tør være helt sin egen. Vinene i serien viser, hvad de enkelte druer kan, når de får lov til at være helt sig selv. Det er ikke vine, der skal samle støv på vinreolen, for de er skabt med umiddelbar nydelse for øje. Hvad du ser, er hvad du får: vine med saft, frugtsmag og stil. Vinene er alle udviklet til Kjær & Sommerfeldt af Washington States ældste og førende vinproducent Ste. Michelle Wine Estates.

    Fløjlsblød, frugtrig og fyldig

    Med Rebel Syrah får du en rødvin, der er præcis så fløjlsblød og fyldig, som du kunne drømme om. Her er alle hårde kanter slebet af, så den solmodne frugt kan vælde ud i al sin pragt. En intens, frugtrig og blidt afrundet vin, der byder på mørke og røde bærfrugter såsom solbær, brombær og hindbær. I eftersmagen har vinen et pikant krydret strejf af hvid peber.

    Her får du en klassisk Syrah, som samtidig viser, at druen kan noget helt særligt i Washington State. Rebel Syrah kommer fra statens sydligste ende i Horse Heaven Hills, der er et officielt AVA-afgrænset område med Yakima Valley mod nord og Columbia River mod syd. Med denne fremragende beliggenhed er området særligt kendt for sine rødvine på Bordeaux-sorterne Cabernet Sauvignon og Merlot, men med de varmere temperaturer skabes der også her forrygende rødvine lavet på Syrah.

    Perfekt til godt selskab og lækre lammeretter

    Rebel Syrah er oplagt til hyggelige aftener på terrassen, men smager også utrolig godt i selskab med retter med lam, svinekød og andre lækre ting, du kunne finde på at smide på grillen.

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra washington state området i USA
    Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt