Roversi Barbaresco 2018

Italien
Italien
Piemonte
Barbaresco

Smuk vin med enestående rigdom af kølig elegance, kirsebær, chokolade, blomme og en begyndende smag af trøffel. Klassisk Nebbiolo-bouquet med trøffel, kirsebær og roser.

Læs mere

Smuk vin med enestående rigdom af kølig elegance, kirsebær, chokolade, blomme og en begyndende smag af trøffel. Klassisk Nebbiolo-bouquet med trøffel, kirsebær og roser.

Læs mere
  Barbaresco 2018
  229
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Kalv
  Lam
  Okse
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Rose

  Rose

  Læder

  Læder

  Anis

  Anis

  Ler

  Ler

  Blomme

  Blomme

  Hindbær

  Hindbær

  Druer
  Nebbiolo

  Beskrivelse

  Roversi Barbaresco består udelukkende af Nebbiolo-druer, der er dyrket i området omkring Barbaresco by i Piemonte. Roversi er en ”moderne” Barbaresco, hvilket vil sige, at en del af vinen har lagret på 225 liter barriques mens resten har lagret 6 måneder på 6.000 liter botti for at afrunde vinen og tilføre kompleksitet. Roversi har en smuk rød farve og bouqueten er klassisk Nebbiolo med trøffel, kirsebær og roser. Smagen besidder Nebbiolo-druens enestående rigdom af kølig elegance, kirsebær, chokolade, blomme og en begyndende smag af trøffel. Roversi Barbaresco har en stram tannin, som dog er blødgjort af lagringen på små fade, men for at få det fulde udbytte af vinen bør den åbnes et par timer inden serveringen – eller endnu bedre hældes på en karaffel en time inden serveringen for at ilte.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Piemonte">piemonte</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra piemonte området i Italien
  Piemonte ligger i Nordvestitalien, ved foden af alperne, som også har givet området navnet Pie (de) Monte. Piemonte udgør sammen med Toscana det mest fornemme og eftertragtede vindistrikt i Italien med de verdensberømte vine Barolo, Babaresco og Barbera d’Alba som vin-profiler. Det er især de blå druer Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, der er rygrad for vinene fra Piemonte, og kendetegnet er generelt meget gemmepotentielle og sofistikerede vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt