Roversi Barbera 2021

Italien
Italien
Piemonte

Flot afrundet vin med medium fylde og frugtrig eftersmag, der er domineret af hindbær og blåbær og en sprudlende bouquet af røde bær.

Læs mere

Flot afrundet vin med medium fylde og frugtrig eftersmag, der er domineret af hindbær og blåbær og en sprudlende bouquet af røde bær.

Læs mere
  Barbera 2021
  135
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Italiensk mad
  Lyst fjerkræ
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Lakrids

  Lakrids

  Brombær

  Brombær

  Urter

  Urter

  Blåbær

  Blåbær

  Druer
  Barbera

  Beskrivelse

  Druerne til Roversi er dyrket hos forskellige producenter i Asti og Alba og er derfor klassificeret som Piemonte DOC. Roversi er umiddelbar og charmerende Barbera, der er gæret på temperaturkontrollerede rustfrie ståltanke og som ikke har lagret på fad. Roversi har en tæt rubinrød farve, en sprudlende bouquet af kirsebær og andre røde bær. Smagen er medium fyldig og pænt afrundet med frugtrig eftersmag der er domineret af hindbær og blåbær. Roversi er en vin der skal drikkes ung – inden for de første 3 år. Roversi er velegnet til risotto, lyst kød og grøntsags retter.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Piemonte">piemonte</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra piemonte området i Italien
  Piemonte ligger i Nordvestitalien, ved foden af alperne, som også har givet området navnet Pie (de) Monte. Piemonte udgør sammen med Toscana det mest fornemme og eftertragtede vindistrikt i Italien med de verdensberømte vine Barolo, Babaresco og Barbera d’Alba som vin-profiler. Det er især de blå druer Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, der er rygrad for vinene fra Piemonte, og kendetegnet er generelt meget gemmepotentielle og sofistikerede vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt