Steelhead Vineyards Pinot Noir 2018

USA
USA
Californien
Napa Valley
 • SF Chronicle Wine
  2016
  Sølv

Dyb, kompleks vin med fløjlsagtig tekstur og en smuk vifte af røde bær. Vidunderlig, sprudlende bouquet, der byder på modne kirsebær og tranebær.

Læs mere
 • SF Chronicle Wine
  2016
  Sølv

Dyb, kompleks vin med fløjlsagtig tekstur og en smuk vifte af røde bær. Vidunderlig, sprudlende bouquet, der byder på modne kirsebær og tranebær.

Læs mere
  Pinot Noir 2018
  189
  kr. /stk
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Lyst fjerkræ
  Tapas
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Prisvindende terroir-håndværk

  Steelhead Vineyeards står bag prisvindende terrior-håndværk fra Monterey County. Siden den spæde opstart har fokus altid været på nærmiljøet, hvor balancen og harmonien med naturen har været af stor betydning. En Steelhead er på dansk en regnbueørred, og det er netop vingårdens utrættelige kamp for genopbyggelsen af gydepladser og bestand i nærområdet, der har givet navn til selve gården. Således donerer Steelhead Vineyards en del af deres overskud til netop lokale miljøprojekter som disse. 

  Indsmigrende og ligefremme vine

  Vingården blev etableret i 1998, og ejes og drives den lokale V2 Wine Group. Med hjælp fra den anerkendte konsulterende ønolog, Hugh Chappelle, formår Steelhead Vineyards at fremstille indsmigrende og ligefremme vine under mottoet: ”Better wine, better world”.  Druerne til Steelhead Vineyards Pinot Noir er høstet i de kølige, kystnære områder i Monterey County, hvor den skrøbelige Pinot Noir-drue synes at trives i bedste velgående.

  Gæring i åbne og lukkede tanke

  Gæringsprocessen sker i en blanding af åbne og lukkede tanke med blide, daglige overpumpninger. Vinen lagrer efterfølgende i omkring ti måneder i en kombination af tanke og egefade med hyppige omrøringer. Herefter aftappes vinen efter en sammenstikning og en let filtrering.

  Dyb, kompleks og medium fyldig rødvin

  Pinot Noir – Monterey County fra Steelhead Vineyards har en fin rød farve med brillante reflekser. Duften nærmest springer op af glasset og byder på modne kirsebær og tranebær. Smagen er dyb, kompleks og middelfyldig, og igen drevet frem af røde bær og en fløjlsagtig tekstur. Eftersmagen er elegant og velafbalanceret. Nyd den let afkølet til kraftige fiskeretter eller lyst fjerkræ.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay. Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian River Valley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Tilbud på
  enkeltstyk

  Smag dig nemt igennem
  vores sortiment

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  og aftenlevering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt