Stone Barn Zinfandel 2020

USA
USA
Californien

Velkomponeret vin med fin bouquet af brombær, blommer og et strejf af krydderi. En koncentreret og fristende flot afbalanceret smag af mørke bær.

Læs mere

Velkomponeret vin med fin bouquet af brombær, blommer og et strejf af krydderi. En koncentreret og fristende flot afbalanceret smag af mørke bær.

Læs mere
    Zinfandel 2020
    129
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Allround
    Grill og barbecue
    Tapas
    Smagsnoter
    Solbær

    Solbær

    Jordbær

    Jordbær

    Fersken

    Fersken

    Kanel

    Kanel

    Tobak

    Tobak

    Blåbær

    Blåbær

    Druer
    Zinfandel

    Beskrivelse

    Charmerende Zinfandel

    Stone Barn Zinfandel består primært af Zinfandel, men indeholder også Alicante og Petite Sirah. Hver druesort giver sit bidrag til en velkomponeret vin med komplekse nuancer. Næsen er fuld af brombær, blommer og en anelse krydderier, mens den koncentrerede smag frister med modne og mørke bær i pæn balance med gode tanniner.

    Zinfandel – den ærkeamerikanske drue

    Hvis USA har en nationaldrue, så må det siges at være Zinfandel. Druen er kendt fra især Californien, hvor det er den mest populære druesort – og den, der har sat amerikansk vin på verdenskortet. Oprindeligt stammer druen dog fra Kroatien, men er for mange år siden rejst over Atlanten til USA. Den trives fortrinligt i solskinsstaten Californien, hvor den fremtryller mørke, koncentrerede rødvine fyldt med solmoden smag, kraft og sødme.

    Den perfekte allround-vin

    Dens koncentrerede, mørke og dybe smag gør Stone Barn Zinfandel til den perfekte ledsager til tapas, grill og barbecue, men generelt passer vinen godt til de fleste typer af mad. Det gør dermed vinen til en træfsikker allround-vin.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Delicato - wide - 1_Edit.jpg
    Produceret af Delicato
    Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det var hans far, hans bedstefar og i generationer så langt tilbage som man kunne huske var man beskæftiget med vinavl. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Sådan startede vinfirmaet, i dag kendt som Delicato Family Vineyards ledet af 3. generation, Chris og Jasper Indelicato. Delicato Family Vineyards er i dag blandt de allerstørste vinavlere i USA, med vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og Monterey. Delicato har en række vinhuse, hvor man har specialiseret sig i enkeltdruevine, og hvor man har vinmarkerne beliggende på netop de steder i Californiens mangfoldige klimazoner, hvor de enkelte druesorter trives bedst. Huse med vine på henholdsvis Zinfandel-, Pinot Noir-, Merlot- og Viognier-druer.
    Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra californien området i USA
    De kystnære regioner er de køligste og dermed de bedst egnede til produktion af bedre bordvine. Det enorme dalstrøg inde i landet, der er varmere og tørrere egner sig til produktion af store mængder bordvin.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt