Stone Barn Zinfandel 2020

USA
USA
Californien

Velkomponeret vin med fin bouquet af brombær, blommer og et strejf af krydderi. En koncentreret og fristende flot afbalanceret smag af mørke bær.

Læs mere

Velkomponeret vin med fin bouquet af brombær, blommer og et strejf af krydderi. En koncentreret og fristende flot afbalanceret smag af mørke bær.

Læs mere
  Zinfandel 2020
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Allround
  Grill og barbecue
  Tapas
  Smagsnoter
  Solbær

  Solbær

  Jordbær

  Jordbær

  Fersken

  Fersken

  Kanel

  Kanel

  Tobak

  Tobak

  Blåbær

  Blåbær

  Druer
  Zinfandel

  Beskrivelse

  Charmerende Zinfandel

  Stone Barn Zinfandel består primært af Zinfandel, men indeholder også Alicante og Petite Sirah. Hver druesort giver sit bidrag til en velkomponeret vin med komplekse nuancer. Næsen er fuld af brombær, blommer og en anelse krydderier, mens den koncentrerede smag frister med modne og mørke bær i pæn balance med gode tanniner.

  Zinfandel – den ærkeamerikanske drue

  Hvis USA har en nationaldrue, så må det siges at være Zinfandel. Druen er kendt fra især Californien, hvor det er den mest populære druesort – og den, der har sat amerikansk vin på verdenskortet. Oprindeligt stammer druen dog fra Kroatien, men er for mange år siden rejst over Atlanten til USA. Den trives fortrinligt i solskinsstaten Californien, hvor den fremtryller mørke, koncentrerede rødvine fyldt med solmoden smag, kraft og sødme.

  Den perfekte allround-vin

  Dens koncentrerede, mørke og dybe smag gør Stone Barn Zinfandel til den perfekte ledsager til tapas, grill og barbecue, men generelt passer vinen godt til de fleste typer af mad. Det gør dermed vinen til en træfsikker allround-vin.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Delicato - wide - 1_Edit.jpg
  Produceret af Delicato
  Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det var hans far, hans bedstefar og i generationer så langt tilbage som man kunne huske var man beskæftiget med vinavl. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Sådan startede vinfirmaet, i dag kendt som Delicato Family Vineyards ledet af 3. generation, Chris og Jasper Indelicato. Delicato Family Vineyards er i dag blandt de allerstørste vinavlere i USA, med vinmarker i Napa, Sonoma, Lodi og Monterey. Delicato har en række vinhuse, hvor man har specialiseret sig i enkeltdruevine, og hvor man har vinmarkerne beliggende på netop de steder i Californiens mangfoldige klimazoner, hvor de enkelte druesorter trives bedst. Huse med vine på henholdsvis Zinfandel-, Pinot Noir-, Merlot- og Viognier-druer.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  De kystnære regioner er de køligste og dermed de bedst egnede til produktion af bedre bordvine. Det enorme dalstrøg inde i landet, der er varmere og tørrere egner sig til produktion af store mængder bordvin.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt