Syrah 229 Syrah 2020

Frankrig
Frankrig
Vin de Pays d'Oc
 • Anivin de France
  2020
  2020
  Guld

Saftig og smagsfyldt Syrah med en intens og kompleks bouquet af sorte kirsebær, cedertræ og blåbær. En stor vin med en fyldig krop og koncentreret smag.

Læs mere
 • Anivin de France
  2020
  2020
  Guld

Saftig og smagsfyldt Syrah med en intens og kompleks bouquet af sorte kirsebær, cedertræ og blåbær. En stor vin med en fyldig krop og koncentreret smag.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Syrah 2020
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 99 kr.

  59
  kr. /stk
  Spar i alt 240 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Okse
  Ost
  Stærk krydret mad
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Syrah

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Syrah 229 - Sélection Parcellaire

  Denne saftige og smagsfyldte Syrah fra Languedoc er en del af en særlig serie, hvis navn stammer fra druens vækstcyklus. Fra blomstringen til høst af Syrah-druerne er der gået præcis 229 dage. DE VISU-vinene i serien er udviklet ud fra en dyb respekt for jorden og er resultatet af en lang proces, lige fra det rigtige valg af vinmark til den nøje udvælgelse af druerne. Fremstillingsprocessen er foregået med stor akkuratesse samt masser af opmærksomhed og knowhow. Resultatet er vine med et helt unikt udtryk, som udviser tydelige karakteristika fra druer såvel som vinmarker. Og det kan smages i hvert eneste glas.

  Smagenoter

  Syrah 229 har en meget dyb, rubinrød farve med violette strejf. Næsen er fyldig med intense og komplekse aromaer af sorte kirsebær, cedertræ og blåbær. Det er en stor vin med en fyldig krop og en koncentreret smag. Helhedsindtrykket er saftigt, og tanninerne er silkebløde. Finishen er lang og byder på delikate noter af lakrids og let pebrede noter.

  Optimale vækstbetingelser

  Syrah-druen er en af de mest kraftfulde, frodige og krydrede druesorter overhovedet. Den er tilpasset middelhavsklimaet og de stejle, solrige skråninger, den vokser på. Druen er dyrket i Rhône-dalen siden romertiden og vokser på sydvendte skråninger i ler- og kalkholdig jord. Med varme, solrige og tørre somre er områdets klimabetingelser perfekte til at lade Syrah-druen nå sin optimale modenhed, samtidig med at dens naturlige elegance og balance bevares.

  Fremstilling og lagring

  Efter at være blevet høstet om natten, afstilkes druerne og koldmacereres, før gæringen påbegyndes. Denne proces er designet til at udtrække mest mulig aroma og smag fra druerne. Fermenteringen foregår over 15 dage ved en temperatur på 28/30°C i cementtanke. Mosten overhældes jævnligt. Vinen ligger på sit bundfald i de store tanke, før den filtreres omhyggeligt og aftappes på flaske.

  Flot akkompagnement til retter med kød

  Denne Syrah smager godt til mange typer mad, men er særlig velegnet til retter med kød, f.eks. indbagt oksemørbrad, krydrede saucer/dips og feta.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Vin de Pays d'Oc">vin de pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra vin de pays d'oc området i Frankrig
  Languedoc dækker over et kæmpemæssigt sydfransk område. Mod sydvest grænser det op til Roussillon og mod øst op til Provence og Rhône. Vinmæssigt kender vi typisk vinene herfra som Vin de Pays og Vin de Pays d'Oc og så sker der en del nytænkning inden for vin her i Languedoc. Her har været dyrket vin siden romertiden men det er også her, at gamle kvantitativt højtydende vinstokke rives op og erstattes af nye druesorter. De fleste vinmarker er ”naturligt økologiske”, om end mange ikke er certificerede økologiske. Klimaet her har bare, som i resten af Sydfrankrig, altid været så velegnet til vindyrkning, at de fleste former for kunstgødning er både ukendt og overflødigt. Der er et væld af druer i spil i vinene herfra, naturligvis de typiske sydfranske men også øvrige franske blå druer som Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot samt spanske Macabeo - grønne druer er Chardonnay og Picpoul foruden de for området typiske Rousanne og Marsanne.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt