Tenet Wines Syrah - Le Fervent 2014

Frankrig
Frankrig
Côtes du Rhône Villages
Costières de Nîmes

Fantastisk Syrah. Kompleks og intens duft af sort blomme og levende og frisk i smagen. Behagelige tanniner, som er afstemt i eftersmagen.

Læs mere

Fantastisk Syrah. Kompleks og intens duft af sort blomme og levende og frisk i smagen. Behagelige tanniner, som er afstemt i eftersmagen.

Læs mere
  Syrah - Le Fervent 2014
  275
  kr. /stk
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Læder

  Læder

  Hindbær

  Hindbær

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Mandarin

  Mandarin

  Fersken

  Fersken

  Mango

  Mango

  Druer
  Syrah
  Grenache
  Viognier

  Beskrivelse

  Outstanding Syrah, som er næsten sort med rødlige nuancer. Næsen er både kompleks og intens af sort blomme og blodappelsin. Vinen er meget frisk og levende vin med smagsstoffer af blåbær og boysenbær. Vinen indrammes af meget behagelige tanniner, som er afstemt i hele eftersmagen. Produceret på 91% Syrah, 6% Grenache og 3% Viognier.

  Inderlig og intens

  Navnet "Fervent" kan bedst oversættes til "Inderlig" eller "Intens", og begge dele passer perfekt på denne fremragende Syrah. Vinen er fremstillet i Costières de Nîmes, den sydligste appelation i Rhône-dalen, der ligger lige ud til MIddelhavet, og druerne bærer præg af det gunstige middelhavsklima. Vinen udtrykker den friskhed, elegance og mineralitet, der ofte karakteriserer Syrah-vine fra det nordlige Rhône og er bestemt et nærmere bekendtskab værd.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Côtes du Rhône Villages">côtes du rhône villages</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  AOC Costières de Nîmes ( siden 1986 ) betegner området mellem den gamle by Nîmes og det vestlige Rhône. Geografisk præges området af stenede bakker mod grænsen til Languedoc på den ene side og Provence til den anden, og flade, grusede og sandede sletter som Chateau neuf du Pape er kendt for. Vinene minder stilmæssigt meget om de Rhônske, og således har man også valgt at administrere dem som Rhône-vine under ”Rhône Wine Comittee”. Det arealmæssigt beskedne område repræsenterer nogle af verdens ældste vinmarker i Europa. Vinmæssigt blev det etableret af veteraner af Julius Cæsars felttog i Egypten og vinflaskerne fra Costières des Nîmes bærer symbolet for den romerske besættelse; en krokodille lænket til en palme. Området er især kendt for sine rødvine på Syrah, Mourvèdre, Grenache, Carignan og Cinsault. De er i reglen elegante og afbalancerede med stor frugtrigdom.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt