Zenato - Santa Christina Cabernet Sauvignon 2019

Italien
Italien
Veneto

Fyldig uden at virke bombastisk. Røde bær og mange komplekse lag af vanille, krydderier og et forfriskende strejf af nyslået græs, karakteriserer både duft og smag.

Læs mere

Fyldig uden at virke bombastisk. Røde bær og mange komplekse lag af vanille, krydderier og et forfriskende strejf af nyslået græs, karakteriserer både duft og smag.

Læs mere
    Cabernet Sauvignon 2019
    239
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Gris
    Italiensk mad
    Okse
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Solbær

    Solbær

    Cedertræ

    Cedertræ

    Krydderier

    Krydderier

    Grafit

    Grafit

    Jordbær

    Jordbær

    Hindbær

    Hindbær

    Peberfrugt

    Peberfrugt

    Chilipeber

    Chilipeber

    Druer
    Cabernet Sauvignon
    Cabernet Franc

    Beskrivelse

    Denne vin er fremstillet på Cabernet Sauvignon, tilsat et lille, afstivende stænk Cabernet Franc, høstet på marker beliggende nær selv Santa Cristina ejendommen i Peschiera del Garda syd for Gardasøen. Druerne høstes fra slutningen af september og et stykke ind i oktober. Vinen gærer i to uger, og lagrer efterfølgende i 18 måneder i en blanding af nye og brugte barriques af 225 liter. Efter omstikning hviler vinen først i 2-3 måneder i rustfri ståltanke, siden 5-6 måneder i flaske inden frigivelse til salg. Vinen er fyldig uden at virke bombastisk. Røde bær og mange komplekse lag af vanilje, krydderier og et forfriskende strejf af nyslået græs, karakteriserer både duft og smag. En veloplagt ledsager til et brølende rødt stykke oksekød.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Zenato - wide - 6_Edit.jpg
    Produceret af Zenato
    Zenatos hjerte og sjæl ligger i de smukke landskaber, der strækker sig fra San Benedetto di Lugana, ved Gardasøens sydlige ende, over mod Valpolicella i de blidt durvende bakker nord for Verona. Centralt for de i alt 75 hektarer vinmarker er Zenatos to ejendomme; Santa Cristina i Lugana, der er ideel for dyrkning af Trebbiano-druen, og Costalunga i Valpolicella, der er hjemsted for Veneto-regionens mest berømte vin, Amarone.
    Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
    Fra veneto området i Italien
    Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt