Baron M French Romance Rosé 2022

Frankrig
Frankrig
Languedoc-Roussillon

Livlig, sprød og forfriskende rosé, der emmer af pirrende aromaer af kirsebær, jordbær og hindbær noter, afsluttende med en finessefuld eftersmag.

Læs mere

Livlig, sprød og forfriskende rosé, der emmer af pirrende aromaer af kirsebær, jordbær og hindbær noter, afsluttende med en finessefuld eftersmag.

Læs mere
  French Romance Rosé 2022
  135
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Mørkt fjerkræ
  Stærk krydret mad
  Tapas
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Kirsebær

  Kirsebær

  Urter

  Urter

  Druer
  Syrah
  Merlot
  Colombard

  Beskrivelse

   Baron M – French Romance Rosé er frisk, livlig, sprød. Vinen laves af tre forskellige druesorter fra to forskellige franske regioner, hvilket giver en udsøgt og tiltalende effekt. Vinen sammensættes af Merlot-druer fra Gers i Gascogne. Disse druer, dyrket på ler- og kalkstensholdige jorde, tilføjer friskhed og elegance. Syrah fra det solrige Languedoc giver vinen frugtighed og silkebløde toner. Colombard-druen har en vidunderlig evne til at skabe aromatisk fylde uden at bringe tyngde, hvilket gør denne rosé dejlig aromatisk. Baron M – French Romance Rosé er oplagt til middagsbordet, som aperitif og et glas i sommersolen. Maxime Double, ejer af Provence slottet Château de Beaupré med sin søster, tilhører en familie med historiske forfædre. Han er den lidt tossede vinmager fra Sydfrankrig, der elsker at gå mod de traditionelle strømme. Han ynder at eksperimentere med blandinger og druetyper fra vidt forskellige områder i Frankrig. Han kommer fra, og han ved det godt selv, en velhavende adelsslægt, der giver ham gunstige muligheder for at udforske og udleve sine drømme. Han er frembrusende, til tider højtråbende og, vi kan ikke lyve, måske temmelig excentrisk. Men manden kan lave fantastisk vin og resultatet er frugtagtige associationer til kirsebær-, jordbær- og hindbærnoter. Friskhed og elegance! Perfekt til at supplere nok en aperitif, salat, hvidt kød eller grillet fisk.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt