Castelforte Rosato - 3 liter BIB 2022

Italien
Italien
Veneto

Castelforte Rosato er fremstillet på Merlot. Druerne høstes tidligt om morgenen, hvor der stadig er forholdsvis køligt, for at bevare friskheden i druerne.

Læs mere

Castelforte Rosato er fremstillet på Merlot. Druerne høstes tidligt om morgenen, hvor der stadig er forholdsvis køligt, for at bevare friskheden i druerne.

Læs mere
  Rosato - 3 liter BIB 2022
  165
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Aperitif
  Italiensk mad
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Blomme

  Blomme

  Urter

  Urter

  Druer
  Merlot

  Beskrivelse

  Druerne af stilkes inden presning, for at undgå bitterhed i vinen. For at opnå den helt rigtige roséfarve, ligger mosten sammen med drueskindet i 20 timer. Gæringen sker i rustfrie ståltanke ved 20 grader. Castelforte Rosato har en indbydende laksefarvet tone og i den frugtrige bouquet finder man noter af røde bær, blomst og urter. Vinen fremstår let og læskende i glasset med et ganske let touch af røde bær i eftersmagen. Castelforte Rosato er en meget anvendelig vin, der især går godt til det sommerlige italienske køkken eller blot som aperitif.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra veneto området i Italien
  Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt