Château Beaupré d2 - Rosé - Magnum 2022

Frankrig
Frankrig
Provence

Klassisk, liflig og umiddelbar rosé i smuk Provence-stil. Smagen er frisk og blød med ferskner, abrikos og vilde krydderurter, vedvarende eftersmag og flot struktur.

Læs mere

Klassisk, liflig og umiddelbar rosé i smuk Provence-stil. Smagen er frisk og blød med ferskner, abrikos og vilde krydderurter, vedvarende eftersmag og flot struktur.

Læs mere
    Spar 24%
    d2 - Rosé - Magnum 2022

    Før 329 kr.

    249
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Asiatisk mad
    Gedeost
    Lam
    Mager fisk
    Skaldyr
    Sushi
    Smagsnoter
    Hindbær

    Hindbær

    Blomme

    Blomme

    Jordbær

    Jordbær

    Tørrede urter

    Tørrede urter

    Tranebær

    Tranebær

    Solbær

    Solbær

    Kirsebær

    Kirsebær

    Krydderier

    Krydderier

    Druer
    Grenache
    Carignan
    Cabernet Sauvignon

    Beskrivelse

    Ungdommelig, men stadig klassisk rosévin som har hele Provence-roséstilen i ét favntag, når det gælder friske, umiddelbare, drikkeklare, delikate rosévine. Rosévinen er smuk i farven, som vinene fra Provence altid er - mod det lyserøde mere end orange, hvilket også antyder frugtig friskhed. Frisk og blød i smagen og med vedvarende eftersmag, som for den meget opmærksomme smager, især viser reminiscens af den beskedne portion Cabernet Sauvignon, som også er med til at give vinen en vis tannin struktur, midt i al dens liflighed. Nøgleordene må være fersken, abrikos, melon og vilde krydderurter. Så bestemt en oplagt vin til grillet tun, frisk gedeost, flot og smuk til den store skaldyrssalat og i det hele taget til sommerens mange udendørs måltider.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Chateau de Beaupre.png
    Produceret af Château de Beaupré
    Slottet Château Beaupré er et usædvanlig smukt vinslot, en halv times kørsel fra byen Aix en Provence i hjertet af Provence-regionen. Stilmæssigt er slottet et såkaldt Manor-House, bygget i 1739. Slottet har været ejet af adelsfamilien Double siden 1854, og det var Baron Emilie Double, der i 1890 tilbyggede vinkælder og gjorde slottet til et decideret vinslot, som det fremstår i dag, hvor det er 3. generation af Double-familien, der styrer vinforetagenet og holder kulturen ved lige og udviklingen i gang. Er man på ferie i området, er Château Beaupré bestemt et besøg værd, og sammen med slottet og vinkældrene forefindes en fin lille boutique med mulighed for at smage vinene på stedet.
    Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra provence området i Frankrig
    Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt