Sampak Château d'Esclans Estate 2022 - Køb 5 og få 1 fl. gratis (6 flasker pakket i original trækasse)

  • Drinks Business Global Rosé Masters
    2021
    2021
    97 Point
  • Decanter Wine Awards
    2021
    2021
    Best in show
  • James Suckling
    2020
    2020
    91 Point

Château d’Esclans Estate er åbningsnummeret for Château d’Esclans luksus cuvée’er, der lokker dig ind i en verden af velsmag. Luksuriøs, cremet og raffineret

Læs mere
  • Drinks Business Global Rosé Masters
    2021
    2021
    97 Point
  • Decanter Wine Awards
    2021
    2021
    Best in show
  • James Suckling
    2020
    2020
    91 Point

Château d’Esclans Estate er åbningsnummeret for Château d’Esclans luksus cuvée’er, der lokker dig ind i en verden af velsmag. Luksuriøs, cremet og raffineret

Læs mere
    Spar 17%
    Château d'Esclans Estate 2022 - Køb 5 og få 1 fl. gratis (6 flasker pakket i original trækasse)

    Før 2.669 kr.

    2.225
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Fed fisk
    Lyst fjerkræ
    Mager fisk
    Vegetariske retter
    Velkomst
    Smagsnoter
    Hindbær

    Hindbær

    Blomme

    Blomme

    Jordbær

    Jordbær

    Tørrede urter

    Tørrede urter

    Druer
    Grenache
    Rolle

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Château d’Esclans Estate er åbningsnummeret for Château d’Esclans tre luksus cuvée’er, der lokker dig ind i en verden af velsmag. Det her er ikke bare rosévin fra øverste hylde – det er vin, der skal opleves! Sammenligningen med stor hvid Bourgogne er ikke grebet ud af den blå luft.

    Samtlige druer – primært Grenache og Rolle, kommer fra slottet egne, omkringliggende marker, der plejes med nidkær perfektion.

    Når druerne har opnået optimal modenhed, høstes de fra solopgang til middag for at sikre mest mulig friskhed i den færdige vin. Herefter afstilkes druerne og sorteres manuelt og via en optisk sorteringsmaskine, der skal sikre, at kun de absolut bedste druer slipper igennem nåleøjet. Der anvendes kun fritløbende most og blidt førstepres, der gærer i hhv. 600 liter egefade og rustfri ståltanke. Begge temperaturregulerede ved 7-8 grader for at undgå oxidation.

    Med de bedst tænkelige druematerialer, forskellige gærings- og lagringsmetoder kombinerer Château d’Esclans Estate friskhed og kompleksitet på unik vis. En fyldig luksusrosé med en cremet konsistens og en lang, raffineret eftersmag.

    Hvis Whispering Angel hører hverdagen til, er Château d’Esclans Estate ubetinget vinen til de ganske særlige øjeblikke.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Chateau-D'Esclans - wide - 6_Edit.jpg
    Produceret af Château d'Esclans
    Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine. Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin store vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da han satte sig for at skabe verdens mest eftertragtede rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon, tidligere ansvarlig direktør for det velansete Bordeaux-hus Mouton Rothschild. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, som hurtigt blev den største vinsucces i nyere tid, og som i dag sælges i mere end 100 lande. Udover at have verdens mest populære rosé i sortimentet, har Château d'Esclans også verdens dyreste. Château d’Esclans ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i La Motte i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt