Château D'Esclans Rock Angel - Magnum 2022

Frankrig
Frankrig
Provence
  • The Global Rosé Masters 2022
    2020
    2020
    Guld
  • Parkers Wine Advocate
    2021
    2021
    90+ Point
  • James Suckling
    2019
    2019
    93 Point

Raffineret og charmerende rosévin med aromaer af blomsterflor og sommerfrugter og en sprød og forfriskende citrussyre, der balancerer de saftige røde bær. Flot fylde, fin tekstur og en lang frisk finish.

Læs mere
  • The Global Rosé Masters 2022
    2020
    2020
    Guld
  • Parkers Wine Advocate
    2021
    2021
    90+ Point
  • James Suckling
    2019
    2019
    93 Point

Raffineret og charmerende rosévin med aromaer af blomsterflor og sommerfrugter og en sprød og forfriskende citrussyre, der balancerer de saftige røde bær. Flot fylde, fin tekstur og en lang frisk finish.

Læs mere
    Rock Angel - Magnum 2022
    679
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Aperitif
    Lyst fjerkræ
    Mager fisk
    Nordisk køkken
    Skaldyr
    Vegetariske retter
    Smagsnoter
    Hindbær

    Hindbær

    Blomme

    Blomme

    Jordbær

    Jordbær

    Tørrede urter

    Tørrede urter

    Druer
    Grenache
    Rolle

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Rock Angel er den charmerende og stilfulde storesøster til den eftertragtede rosévin, Whispering Angel. Denne flotte rosé er raffineret og livlig med kærtegnende aromaer af blomsterflor, røde sommerfrugter og vilde skovjordbær med et strejf af fersken og melon. I smagen er der masser af bærfrugt, kompleksitet og let mineralitet med et pirrende anstrøg af krydderi og en sprød og forfriskende citrussyre, der balancerer de saftige, røde bær. Flot fylde, den fineste tekstur og en utrolig behagelig frisk og lang finish. Rock Angel er primært lavet på druerne Grenache og Rolle, der plukkes i morgentimerne for at sikre friskheden i druerne. Kun de bedste af druerne udvælges gennem nøje sortering og udvælgelse. Mens nogle af druerne presses let, opnås en del af vinen gennem fritløbende most. Her får druernes egen vægt de nederste i karet til at briste og frigive mosten. Mosten er derfor kun kortvarigt i kontakt med skallerne, hvilket giver den ikoniske lyse rosenbladsfarve, som kendetegner rosévin fra Provence. Rock Angel en sofistikeret, fokuseret og pulserende rosévin med en kompleks frugtrigdom, der får dine smagsløg til at svæve.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Chateau-D'Esclans - wide - 6_Edit.jpg
    Produceret af Château d'Esclans
    Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine. Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin store vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da han satte sig for at skabe verdens mest eftertragtede rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon, tidligere ansvarlig direktør for det velansete Bordeaux-hus Mouton Rothschild. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, som hurtigt blev den største vinsucces i nyere tid, og som i dag sælges i mere end 100 lande. Udover at have verdens mest populære rosé i sortimentet, har Château d'Esclans også verdens dyreste. Château d’Esclans ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i La Motte i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted.
    Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra provence området i Frankrig
    Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt