Château D'Esclans The Pale Rosé 2022

Frankrig
Frankrig
Pays du Var

The Pale er den pionerende roséskaber Sacha Lichines svar på en euforiserende rosévin. Et funklende startskud til lykkelige stunder i morsomt selskab.

Læs mere

The Pale er den pionerende roséskaber Sacha Lichines svar på en euforiserende rosévin. Et funklende startskud til lykkelige stunder i morsomt selskab.

Læs mere
    Mængde
    pris
    The Pale Rosé 2022
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 159 kr.

    99
    kr. /stk
    Spar i alt 360 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Aperitif
    Mager fisk
    Skaldyr
    Velkomst
    Smagsnoter
    Hindbær

    Hindbær

    Blomme

    Blomme

    Jordbær

    Jordbær

    Tørrede urter

    Tørrede urter

    Ribs

    Ribs

    Kirsebær

    Kirsebær

    Grønt æble

    Grønt æble

    Honning

    Honning

    Blåbær

    Blåbær

    Druer
    Grenache
    Cinsault
    Syrah
    Rolle

    Beskrivelse

    THE PALE – Rosé by Sacha Lichine

    The Pale er den pionerende roséskaber Sacha Lichines svar på en euforiserende rosévin. Et funklende startskud til lykkelige stunder i morsomt selskab. Etiketten emmer af liv, ligesom de velsmagende dråber indeni. Her har inspirationen været forsiden af august-nummeret i 1925 af The New Yorker fra de brølende tyvere i USA, med den luksuriøse stemning, den vækker er den ubekymrede tid. Hvis Sacha Lichines Whispering Angel er weekendens rosévin, er The Pale uden tvivl det festlige indslag i dagligdagen.

    Ny vin fra Mr. Rosé

    Sacha Lichine startede den store rosébølge, der skyllede ind over USA og Europa og fik vinnydere verden over til at bekende sig til den sart lyserøde vin fra Provence. Med vinhuset Château d’Esclans har han skabt en serie af eksklusive top-roséer. The Pale by Sacha Lichine er skabt med samme blik for kvaliteten, men med leg og hverdagsnydelse for øje. The Pale skal nemlig nydes afkølet under solen og aldeles uforpligtende i de lange lyse sommernætter.

    Provence-stil på flaske

    The Pale føles som det mest naturlige navn til en sydfransk rosé, der netop kendes for sin lyse, fine farve, men det er faktisk også en reference til, hvordan englænderne i folkemunde historisk set har bestilt den lyserøde vin hos vinhandleren.

    The Pale skabes på druerne Grenache, Rolle, Syrah og Cinsault, der er dyrket i noget af det bedste terroir i Var-regionen, der også inkluderer rosé-mekkaet, Provence. Druerne plukkes i de sene nattetimer for at bevare mest muligt aroma i druerne, der presses med største nænsomhed. Herefter lagrer vinen på sit bundfald i fem til otte måneder i rustfri ståltanke.

    Forfriskende rosé

    Sacha Lichines nyeste skud på stammen er mere frisk og letløbende end hans øvrige roséer. Nyplukkede røde bær, hvide blomster og ferskentoner vælter op ad glasset, mens vinen på tungen er elegant og frisk med en lang eftersmag. Selvom vinen er fra Var, så er det ren Provence i udtrykket!

    Nyd The Pale til sarte fiskeretter, jomfruhummer eller det rene ingenting, i de lyse nætter og lange hyggelige samtaler med venner og veninder.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Chateau-D'Esclans - wide - 6_Edit.jpg
    Produceret af Château d'Esclans
    Manden i pink, kongen af rosé, manden bag verdens mest solgte high-end rosévin. Kært barn har mange navne, men når det kommer til kvalitetsrosé og den revolution, der har været inden for denne elegante type af vin, findes der kun ét. Sacha Lichine voksede op i en af de mest indflydelsesrige vinfamilier i Bordeaux som søn af den berømte og betydningsfulde Alexis Lichine. Men hans drøm lå i Provence. Han havde en vision om at kombinere sin store vinerfaring med drømmen om at skabe en rosé, der kunne måle sig i kvalitet med de mest eksklusive Champagner. Det var udgangspunktet, da han satte sig for at skabe verdens mest eftertragtede rosévin i samarbejde med en af de mest anerkendte vinmagere Patrick Léon, tidligere ansvarlig direktør for det velansete Bordeaux-hus Mouton Rothschild. I 2006 købte Sacha Lichine Château d’Esclans. Den første rosévin, der blev frigivet, var Whispering Angel, som hurtigt blev den største vinsucces i nyere tid, og som i dag sælges i mere end 100 lande. Udover at have verdens mest populære rosé i sortimentet, har Château d'Esclans også verdens dyreste. Château d’Esclans ligger nord for jet-set-paradiset Saint Tropez i La Motte i hjertet af Provence – rosévinens spirituelle hjemsted.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt