Château Léoube Le Secret de Léoube 2021

Frankrig
Frankrig
Provence
 • The Global Rosé Masters 2022
  2021
  2021
  Guld
 • Parkers Wine Advocate
  2021
  2021
  91 Point
 • Parkers Wine Advocate
  2020
  2020
  92 Point

Mundvandsdrivende rosé med delikat aroma af pærer. Yndefuld og elegant oplevelse, der understreges af en flot, kølig og eksotisk bouquet.

Læs mere
 • The Global Rosé Masters 2022
  2021
  2021
  Guld
 • Parkers Wine Advocate
  2021
  2021
  91 Point
 • Parkers Wine Advocate
  2020
  2020
  92 Point

Mundvandsdrivende rosé med delikat aroma af pærer. Yndefuld og elegant oplevelse, der understreges af en flot, kølig og eksotisk bouquet.

Læs mere
 • Ecological
Spar 45%
Le Secret de Léoube 2021

Før 359 kr.

199
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Kalv
Lam
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Okse
Stærk krydret mad
Sushi
Smagsnoter
Hindbær

Hindbær

Blomme

Blomme

Jordbær

Jordbær

Tørrede urter

Tørrede urter

Ribs

Ribs

Kirsebær

Kirsebær

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Solbær

Solbær

Krydderier

Krydderier

Druer
Grenache
Cinsault
Cabernet Sauvignon

Eksperternes vurdering

Winemakeren fortæller

Winemaker Romain Ott fra Château Léoube fortæller om deres top rosévin - Le Secret de Léoube.

Beskrivelse

Sécret de Léoube

Sécret de Léoube er en tør og sofistikeret genistreg – og lige som de andre skønne vine fra Château Léoube er den naturligvis økologisk. Vinen består hovedsageligt af Grenache og Cinsault, men som en ekstra finesse er der tilsat 20% Cabernet Sauvignon fra nogle af vinslottets ældste vinstokke. Det er med til at gøre vinen ekstra kompleks og finesserig og har resulteret i en rosé, der i mange henseender er aldeles uforlignelig.

Farven er tydeligt bleg, og med sin delikate aroma af pærer udviser Sécret de Leoube en ubesværet ynde og elegance, der understreges af vinens tekstur og fornemmelse i munden. Bouqueten er delikat og kølig med et strejf af lidt mere eksotiske noter, end det er sædvanligt for vinens provencalske ophav – urter, fennikel og et hint af anis. Friskheden suppleres flot af strejfet af hvid peber, der balancerer frugten i munden og sikrer en tør, mundvandsdrivende finish.

Luksuriøse Léoube

Château Léoube er et 100% økologisk certificeret landbrug, og med Sécret de Léoube har vi at gøre med noget af det ypperste, vingården – og Provence i det hele taget – kan tilbyde.

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med vine fra Château Léoube, må du ikke snyde dig selv for en uovertruffen vinoplevelse. Og har du haft fornøjelsen, er det bare om at gentage den – vine fra Léoube er nemlig noget nær det mest eksklusive, man kan komme i nærheden af i og omkring Provence. Hele produktionen er certificeret økologisk, og druerne er passet og plejet nænsomt. Intet er overladt til tilfældighederne, og det kan smages.

Château Léoube og vinhusets marker ligger helt ned til Middelhavet – ovenikøbet med egen, privat strand. Lokationen umiddelbart udenfor Saint Tropez bliver nærmest ikke mere billedskøn. Luk øjnene, og smag på Sécret de Léoube – så er det næsten som at være der selv.

Skøn til retter med kød

Sécret de Léoube er en ægte charmetrold, der går utrolig godt til retter med kød, herunder lam, kalvekød, tatar, krydrede kødretter og kylling. Også en smuk ledsager til sushi. Servér vinen, når du er i humør til at forkæle, og når maden er tilberedt af de bedste og friskeste råvarer.

Læs hele beskrivelsen
H - Chateau - Leoube - wide - 5_Edit.jpg
Produceret af Château Léoube
Château Léoube Forestil dig at slå rod mellem havet og bakkerne med den fortryllende lyd af cikader i ørerne og duften af lavendel og århundrede gamle fyrretræer i næsen, mens du lulles i søvn af en blid middelhavsbrise. Ren nydelse – og præcis sådan, vinstokkene hos den prisvindende, økologisk certificerede vingård Château Léoube må have det. Vingårdens marker strækker sig over ikke færre end fire kilometer kystlinje i Cap Bénat i det sydligste Frankrig nær Saint Tropez – en åndeløst smuk beliggenhed, der da også er et af de smukkeste, fredede områder i Europa. Her passes druerne passes nænsomt og i harmoni med naturen. Uovertrufne økologiske vine Lord & Lady Bamford, der ejer Château Léoube har dyrket jorden efter økologiske principper i mere end 20 år. De har en bæredygtig tilgang til jorden og arbejder med sæsonernes naturlige rytme og biodynamiske principper i takt med månens cyklus. Resultatet er livlige og sprudlende, velafbalancerede vine, der reflekterer jordbunden, klimaet og vinmarkernes unikke placering smukt. Teorien er, at hvis man respekterer planternes balance, får man velafbalanceret frugt retur. Og skal man dømme efter, hvor flot både vinstokkene og oliventræerne hos Léoube står, er det en teori, der også holder i praksis.
Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra provence området i Frankrig
Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt